Hirdetés
„Amikor eszem, 9 hónapos terhesnek nézek ki”

„Amikor eszem, 9 hónapos terhesnek nézek ki”

Egy angol tinédzser, Racheal Harley egy olyan betegséggel küszködik, amitől állítása szerint egy 9. hónapjában járó kismamára emlékeztet, amikor csak ételt vesz magához.

Hirdetés
Hirdetés

A vékonyka lánynak az emésztőrendszerével van gondja. Amikor eszik a gyomra úgy megduzzad, hogy rettentő fájdalmat okoz neki. Ezt a betegséget „hasüregi letapadásnak” (abdominal adhesion) nevezik, és a gondot az okozza, hogy felesleges szövetek helyezkednek el a belsőszervek között.

„Amikor eszem, 9 hónapos terhesnek nézek ki”

Egyelőre senki sem tudja a megoldást Racheal gondjára, pedig már október óta kezelik.

„A műtét után híztam, de aztán annyira lefogytam, hogy édesanyám nem bírt rám nézni, úgy kilátszottak a csontjaim. Viszont, amikor végre eszem, akkor úgy nézek ki, mint egy terhes nő. A kórház étkezdéjében meg is kérdezte tőlem valaki, hogy mennyi van még hátra. Annyira szégyelltem magam, hogy inkább hazudtam.” - meséli Racheal.

A probléma április végén kezdődött, amikor hirtelen, egy éjszaka felpuffadt, és bevitték a sürgősségire, de mivel jobban lett, hazaküldték. Később viszont visszatért a szenvedés, és megműtötték, eltávolították a felesleges szöveteket a hasából. A lány nagyon megörült, mert ezek után úgy tűnt, minden rendben van, újra rendesen tudott enni, és úgy érezte, élete visszatér a rendes kerékvágásba. De öröme nem tartott sokáig, mert a tünetek idővel visszatértek.

Most október óta van kórházban, de mivel az ottani dolgozók tanácstalanok, Racheal gyűjtésbe kezdett, hogy egy londoni specialistához fordulhasson problémájával, és 2014-et már új emberként kezdhesse.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend