Hirdetés
A szerelmes hold

A szerelmes hold

Holdhoroszkópja alapján megtudhatja, hogy partnere vagy Ön milyen szerető.

Hirdetés
Hirdetés

Kos Hold:

A Kos férfi: érzelmeiben ösztönös, szenvedélyes, szereti a kihívást, ha megakar szerezni valakit, hát megszerzi, érdeklődését folyton fent kell tartani, vonzó és rámenős. Szerelme felejthetetlen.

A Kos nő: nem szokták kiválasztani, mert maga választ, erős, férfias társat keres, hűséges és becsületes, amíg ezt kiérdemlik, lángoló, fantáziadús a szerelme.

Bika Hold:

A Bika férfi: Biztonságkereső, érzéki szerető, nem siet el semmit, udvarlás, vacsora, megadja a módját a hódításnak. Hűséges és féltékenyen őrzi, amit megszerzett.

A Bika nő: szeretetreméltó és vonzó, nőies minden ízében, szereti az élet örömeit, hűséges, jó társ amíg kényeztetik, a férfi mindig számíthat rá.


Ikrek Hold:

Az Ikrek férfi: Találékony, élénk jellem, udvarlása könnyed, jól tud bánni a szavakkal, több hölgyet is képes egyszerre levenni a lábáról.

Az Ikrek nő: soha nincs egyedül, társaságkedvelő, szórakoztató természet, könnyen barátkozik, a kommunikáció fontos a kapcsolataiban, Féltékeny férjeknek nem ajánlott.


Rák Hold:

A Rák férfi: Család központú, érzékeny, romantikus, a partnere lelkét akarja meghódítani, odaadó partner és szenvedélyes szerető. A Rák nő: vonzó, bájos és nagyon nőies, a feleség és anyaszerep a legfontosabb a számára, nagyon romantikus, kíváncsi és bőbeszédű, de hangulati szerető.


Oroszlán Hold:

Az Oroszlán férfi: a nagystílű hódító, érzelmei forrók és őszinték, nagyon fontos a szexualitás számára. A kapcsolatai addig fontosak, amíg felnéznek rá.

Az Oroszlán nő: büszke, becsvágyó, csillogni akar, fontos hogy a kedvese legyen valaki, nagyon tud szeretni, kihívás a férfiak számára, nagylelkű és segítőkész.


Szűz Hold:

A Szűz férfi: érzelmei visszafogottak, tartózkodó, nehezen esik szerelembe megfontolt, csendes, odaadó, hűséges, melegszívű szerető.

A Szűz nő: nagyon tartózkodó, a szex fontos számára, de nem a legfontosabb, lassan melegszik fel, fontos a nyugodt környezet az idillhez, kitartó, hűséges.


Mérleg Hold:

A Mérleg férfi: A harmónia bajnoka, az udvarláshoz megfelelő díszletekre van szüksége, választékos az ízlése sokat ad a megjelenésre, rendkívül udvarias és vonzó, igazi finom gavallér. Kissé kilengő férjek.

A Mérleg nő: Bájos, nőies, törékeny, kifinomult ízléssel, szereti az elegáns helyeket, válogatós a partner tekintetében, szerelme romantikus, kifinomult, érzéki.


Skorpió Hold:

A Skorpió férfi: Szenvedélyes, lassan nyit, mert fél a sérülésektől, féltékeny, óvatos, megértő társat keres.

A Skorpió nő: A végzet asszonya, erotikus, mély érzelmek, ha megsértik érzelmeiben bosszúálló. Remek háziasszony.


Nyilas Hold:

A Nyilas férfi: Lelkes, derűs, optimista, fáradhatatlan udvarló, teljes odaadással veti magát a szerelembe.

A Nyilas nő: ragyogó fantázia, kezdeményező, kalandkedvelő, szerelmes típus, ha rátalál az igazira hűséges odaadó.


Bak Hold:

A Bak férfi: Mélyen érző, de ritkán mutatja ki szerelmét a tettei beszélnek helyette, jó férj, remek apa, hűséges megbízható. A Bak nő: hűvös, elegáns megjelenésű, nem álomlovagokra vár, ha megnyerik a bizalmát, odaadásra odaadással válaszol.


Vízöntő Hold:

A Vízöntő férfi: erősen intellektuális beállítottságú, vidám, nyílt, különleges humorral, szerelmei barátságokból kezdődnek, fontos a megújulás a kapcsolataiban.

A Vízöntő nő: eredeti, extravagáns, izgalmas, jó szerelmi partner.


Halak Hold:

A Halak férfi: álmodozó és romantikus, érzékeny, a szerelem számára izgalmas titok, nagyon tud szenvedni, ha megbántják.

A Halak nő: Kedves és barátságos, gondoskodó és segítőkész, szeretetre vágyó ezért könnyen befolyásolható érzelmileg, naiv típus.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend