Hirdetés
A „dagi lány” elképesztő tánca – És a sztori mögötte

A „dagi lány” elképesztő tánca – És a sztori mögötte

Az idei évben milliók nézték meg azokat a videókat, amiket Whitney Thore tett fel egy video megosztó oldalra. Hogy miért voltak ennyien kíváncsiak rá?

Hirdetés
Hirdetés

Azért, mert Whitney, annak ellenére, hogy el van hízva, úgy ropja, mint egy amerikai popsztár, sőt néhányuknál még jobban is. És nem csak jól táncol, de olyan erőnléte van, hogy azt jópáran megirigyelhetnénk.

A lány célja nem volt más, mint megmutatni az embereknek, hogy az, hogy valakinek nem tökéletes a teste, nem lehet kifogás az ellen, hogy élvezze az életet, és megmutassa magát. Attól, hogy valaki túlsúlyos, még lehet fit és érezheti magát remekül a bőrében.

Whitney 12 évesen kezdett el hízni, amikor PCOS-e lett. Később a bulímia kerítette hatalmába, majd gimi alatt súlyos depresszióval küzdött a folyamatos súlygyarapodás miatt. Ekkor abbahagyott minden olyan foglalkozást, amit szeretett, így a táncórákat is.

Később visszatért a rendszeres mozgáshoz, hogy megszabaduljon túlsúlyától. Hivatásos zumba oktató lett, aki lazán lefut 6 kilométert! Végül a kollégái beszélték rá, hogy rakja fel a videókat, így üzenve a világnak.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend