Hirdetés
A 60-asok után is megfordulnak a férfiak

A 60-asok után is megfordulnak a férfiak

A Patika Tükör márciusi számában szokatlan felhívást találunk. A szerkesztőség címlaphölgyet keres, mégpedig a 60 év feletti korosztályban. A Patika Tükör Kiadó tulajdonosát, Nagy Gabit a kampányról kérdezzük, aki egy éjszakai ügyelet és egy délelőtti tárgyalás után érkezik az interjúra.

Hirdetés
Hirdetés

Egészségtükör.hu: A sajtó hozzászoktatott bennünket ahhoz, hogy 25 éves korban „megáll az idő”. Ti ennek ellenére a hatvanasokat akarjátok címlapra tenni.  Nem túl bátor ez  a kampányt?

A 60-asok után is megfordulnak a férfiak

Nagy Gabi: Való igaz, a mai világban mindenki fiatalabbnak akar látszani, s ezért sokat is tesznek, mert azt hiszik, hogy vissza lehet forgatni az idő kerekét. Szerintem nem lehet. Gyakran láthatjuk a címlapokon, hogy a 45 vagy akár az 50 év feletti nők nem néznek ki többnek 25 évesnél. Ez azért még sincs rendben. Ha így haladunk, eljutunk odáig, hogy természetellenesnek tekintjük azt, ami az életben természetes. Az öregedés nem szitokszó!

Egészségtükör.hu: De ti egyenesen a címlapra szánjátok ezt az üzenetet?

Nagy Gabi: Hát persze, a legfeltűnőbb helyre! A ráncok megjelenése nem zárja ki, hogy egy nő idősebb korában is nő maradjon. Hatvanon felül is lehet egy nő vonzó, csinos, sőt kifejezetten szép, címlapra való. Adjanak magukra: fordítsanak gondot a manikűrre, a frizurára, és nyugodtan használhatnak egy kis sminket, – egyszóval legyenek ápoltak. Otthon sem kell elnyűtt tréningruhába bújniuk… Miért ne vehetnének fel egy kényelmes farmert?

Egészségtükör.hu: Tehát nézzenek ki úgy, mint az idősebb hölgyek a hollywoodi filmekben?  Nem túlzott elvárás ez a magyar nőktől, akik nem egészen hollywoodi körülmények között élnek?

Nagy Gabi: Az ápoltság nem pénz kérdése, és nem is a genetikai adottságoké. Sok mintát az ember otthonról hoz. Apukám például mindig megdicsérte édesanyámat és a lányait, amikor csinosak voltunk, és valahogy belénk ivódott, hogy jó érzés jól kinézni, kortól és persze nemtől függetlenül. Hatvan felett kétségtelenül „kiül” egy nő arcára, hogy mennyire van békében önmagával. Ám mindannyian tudjuk, hogy a külsőnkkel üzenünk valamit a világnak önmagunkról. A mi kezünkben van a döntés, hogy igényesen akarunk-e megjelenni.

Egészségtükör.hu: Úgy tűnik, hogy a Patika Tükör kampánya szembemegy a címlapok megszokott trendjével.

Nagy Gabi: Sokan és sokszor mondják, hogy az igazi szépség belülről fakad, miközben az utcai plakátokon és a magazinok címlapjain szinte kizárólag babaarcú szépségek köszönnek ránk. A hirdetők fiatal és szexi arcokkal akarnak eladni mindent, és elfeledkeznek arról, hogy napjainkban a legbiztosabb, leghűségesebb vásárlókat az idősebb korosztály jelenti.

Egészségtükör.hu: Meddig tart a kampány, és hogyan lehet jelentkezni?

Nagy Gabi: Mostantól egészen április végéig folyamatosan várjuk a jelentkezőket. Május elején a szerkesztőség tagjaiból és egy szakértőkből álló zsűri eldönti, hogy ki lesz az ország első „hatvanas” civil címlaphölgye. Nagy öröm számunkra, hogy bár csak tegnap jelent meg a felhívásunk, máris jönnek a fényképes levelek!

A 60-asok után is megfordulnak a férfiak

A „Címlaphölgy 60 felett” kampányról a Patika Tükörben olvashatnak. Kérje a lapot gyógyszerészétől!

A kampányról és a jelentkezés részleteiről ide kattintva tudhat meg többet!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend