Hirdetés
A 10 legsótlanabb mondat, ami elhagyhatja a pasid száját

A 10 legsótlanabb mondat, ami elhagyhatja a pasid száját

Van néhány olyan mondat, amit ha meghallunk, épp a várt hatás ellentétét váltják ki... Ahelyett, hogy lenyűgöznének, sokkal inkább kihoznak a sodrunkból...

Hirdetés
Hirdetés

1) Csókollak ott, ahol csak akarod!

Ez a mondat már akkor sem volt hatásos, amikor divatba jött, de most, hogy már totálisan elcsépeltté vált, inkább idegesítő, mint vágykeltő... Tökéletes fantáziátlanságra vall!

2) Nem érdemellek meg, túl jó vagy nekem!

A nagy francokat! Hiszen mindannyian a legjobbat akarjuk magunknak! Senki nem mond le egy fantasztikus lehetőségről azért, hogy a rosszabb utat választhassa...

3) Csak most jut eszembe, hogy...

Ha ez egy kínos téma taglalása közben hagyja el a pasi száját és valami abszolút oda nem illő dologgal folytatódik, egyértelmű, hogy azt a célt szolgálja, hogy minél hamarabb elterelje a témát.

4) Én komoly kapcsolatot keresek!

Sokan hangoztatják ezt már az első randin, bízva abban, hogy ettől elveszíted a fejed és ágyba bújsz vele. Azután pedig már vadászhat is a következő áldozatra, akit majd ezzel a mondattal szédíthet...

5) Mondok valamit, de ígérd meg, hogy nem húzod fel magad!

Pedig biztos, hogy valami olyannal akar előhozakodni, amivel igencsak fel fog mérgesíteni. Ne számíts sok jóra, ha így indul a párbeszéd...

6) Még nem állok készen arra, hogy...

Ez igazából csak időhúzás! Szíve szerint tovább keresgélne még, mielőtt rábólintana arra, amivel kapcsolatban úgy érzi, nem nőtt még fel hozzá. Fiatalabb pasiktól teljesen elfogadható, de 30 felett már inkább elgondolkodtató!

7) Most inkább a karrieremre kell koncentrálnom!

Rossz hír, ha ezt hallod szíved választottjától - valószínűleg még a munkájával is szívesebben foglalkozik, mint hogy veled töltse az idő. Meggondolandó a folytatás!

8) A volt barátnőm ezt így vagy úgy csinálta

Nem a legjobb, amikor az exhez hasonlítgatnak, főleg akkor, ha ő valamiben le is pipál téged. Egy lovagias pasi sosem dörgöl ilyet az orrod alá!

9) Elkapkodtuk a dolgokat...

Vagyis már nem vagy olyan érdekes, mint azelőtt, hogy ágyba bújtatok volna! A következő hódolóddal legyél óvatosabb, hogy ne járj pórul!

10) Nem teheted ezt velem!

De bizony! Sose hagyd magad érzelmileg zsarolni - ha valamiről úgy érzed, hogy meg kell tenned, ne tántorítson el céljaidtól az, hogy a pasid fölhúzza az orrát!

Forrás: elixironline.hu/Candy

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend