Hirdetés
7 szextipp egy százéves szexterapeutától

7 szextipp egy százéves szexterapeutától

PhD. Shirley Zussman 1934-ben diplomázott. Akkoriban még nem volt olyan dolog, hogy szexterápia, így hát házasság- és családterapeuta lett. Majd később átnyergelt a szexuálterápiára, és New York-ban nyitott rendelőt. Az idén lett száz esztendős, és még mindig blogot ír. A womenshealthmag.com megkérte, hogy adjon pár tanácsot.

Hirdetés
Hirdetés

Jöjj rá, hogy mire vágysz, és ne légy félénk megkapni

Ha visszamehetne az időben, akkor Zussman azt tanácsolná hölgy klinseinek, hogy legyenek aggresszívebbek annak kifejezésében, hogy mire is vágynak az ágyban. Ez 50 éve még nem volt elfogadott... De a mai nőket is arra bíztatja, hogy ismerjék meg saját testüket, vágyaikat, és ne féljenek azt megosztani partnerükkel, hiszen ez a boldogságuk és a bizalom alapja.

Legyen a szex a legfontosabb elintézendő dolog

Őrült, munkamániás világban élünk, és az emberek többsége elfeledkezik a szexről. Hiába van minen tele szexualitással, az emberek keveset szexelnek. Szakítsunk időt a szexre! Írjuk be a naptárba, legyen a napirendünk része.

Készítsetek szex szentélyt

A munka, a kütyük, a tévé beköltözött a hálószobába. Űzzük ki onnan ezeket a zavaró dolgokat, és a hálószoba legyen az intimitásé, csak ketten legyünk benne: mi és a partnerünk.

7 szextipp egy százéves szexterapeutától

Nem kellenek nagy dolgok a felturbózáshoz

A korbácsok, bilincsek és vibrátorok jó dolgok, de nem kell felvásárolni az egész szexshopot ahhoz, hogy felizgassuk partnerünket (vagy saját magunkat). Sok esetben elég csak egy fehérnemű, amit amúgy sosem vennénk fel. És fantáziáljunk! Nem kell lelkiismeretfurdalásunknak lennie, ha a sarki jóképű pékfiúra vagy kedvenc pornófilmünkre gondolunk szex közben.

Egy egyéjszakás kaland is lehet fantasztikus

Csak figyeljünk a védekezésre, és ne legyünk túl részegek.

Sose hagyjátok ki az előjátékot!

Az olyan dolgok, mint az orális szex nem véletlenül maradtak fenn. A szex legélvezetesebb részeinek általában semmi közük sincs magához a közösüléshez.

Ne féljetek a jövőtől!

Sose aggódjatok amiatt, hogy egyszer majd eljön a nap, amikor már nem kívánjátok egymást. Ha a szexet a prioritások között tartjátok, évtizedek peregnek majd le úgy, hogy megőrültök egymásért. Mert igenis a nők életük végéig képesek a szexre, és vágynak is rá.

MÉG TÖBB SZEX ITT!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend