Hirdetés
6 dolog, amitől működni fog a távkapcsolatod

6 dolog, amitől működni fog a távkapcsolatod

Ne hallgass az álbölcs barátokra és rokonokra: igenis működhet a távkapcsolat! Csak ezeket a dolgokat tartsd fejben!

Hirdetés
Hirdetés

1. Napi 15 percet beszéljetek a kemény dolgokról! Kemény dolgok alatt értsd a komoly, hosszú távú dolgokat, mint célok, álmok, elképzelések, munka, család. Ettől közelebb fogjátok érezni magatokat egymáshoz, és ez nem csak a távkapcsolatban élőkre vonatkozik.

6 dolog, amitől működni fog a távkapcsolatod

2. A tökéletlen technológia a barátod. Mindegy, hogy Skype-oltok vagy FaceTime-oltok, mindig vannak zavaró kapcsolati hibák, amik miatt sokkal jobban kell figyelned a párod mimikájára és hangjára. Ez a koncentrálás mindkettőtöket hatásosabb kommunikációra késztet. Ha tehetitek ne csak beszélgessetek, hanem főzzetek, játsszatok is együtt.

3. A fűszereket ne csak a konyhában használjátok! A szex nagyon fontos része egy párkapcsolatnak, ezért szexeljetek! Ja, hogy százkilométerek választanak el titeket egymástól? Nem baj. Telefonszexeljetek, küldjetek egymásnak erotikus képeket, videókat. Lényeg: használjátok a fantáziátokat!

4. Randizzatok! De tényleg. Néha találkozzatok személyesen is, mert baj lesz. Az ember hajlamos rá, hogy ha nem találkozik a másikkal, akkor olyan eszményképet fejleszt ki az elméjében a szeretett lényről, amihez valójában a másik képtelen felnőni. Aztán amikor végre találkoznak, hatalmas lesz a csalódás.

5. Gondolkodjatok hosszútávon! Mindegy, hogy egy hónapig, vagy egy évig vagytok távol egymástól, tudnotok kell, hogy egyszer csak, egy szép napon együtt fogtok élni. Tervezgessetek, szabjatok határidőket!

6. Állj hozzá pozitívan! A legsikeresebb távkapcsolatok azok, amikben mindkét fél őszintén hiszi, hogy a távkapcsolat jól fog működni.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend