Hirdetés
5 dolog, amitől jó lehetsz az ágyban

5 dolog, amitől jó lehetsz az ágyban

Tévedés, hogy valaki attól lesz jó az ágyban, hogy legalább 52 pozitúrát ismer, vagy azért, mert a világ összes pornófilmjét látta. A mestert bizonyos tulajdonságok teszik, amik akár tanulhatók is.

Hirdetés
Hirdetés

Nincsenek előítéleteid

Akár a partnered, akár a te vágyaidról van szó, ne ítélkezz. Hallgasd meg mire vágyik, és ne hessegesd el a saját gondolataidat sem. Semmit sem kötelező kivitelezni, de meghallgatni és elfogani KELL!

Innovatív vagy

Mások csak egy melltartót látnak, te egy kiváló kikötöző eszközt. Mások egy márkás mosógépet látnak, te egy újabb helyet a szexre. Légy kreatív, mert ez nagyon fontos, pláne egy hosszan tartó kapcsolatban!

5 dolog, amitől jó lehetsz az ágyban

Képes vagy mások szükségleteit előbbre helyezni

Az együttérzés az élet minden területén nagyon fontos, így az ágyban is. Ez nem azt jelenti, hogy mindig helyezd a másikat előbbre, de figyelj arra, hogy örömet szerezz a párodnak.

Kísérletező vagy

Nehéz jónak lenni az ágyban, ha mindig ugyanazokat a sablonokat nyomod. Próbálj ki mindent, vagy legalábbis majdnem mindent egyszer.

Maszturbálsz

Egy nő akkor lehet igazán jó az ágyban, ha ismeri saját teste minden rezdülését. Ehhez pedig elengedhetetlen az önkielégítés!

MÉG TÖBB SZEXÉRT, KATT IDE!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend