Hirdetés
30 körül a legelégedettebbek a nők?

30 körül a legelégedettebbek a nők?

Kutatók úgy találták, a nők nem sokkal 30 éves koruk előtt a legmagabiztosabbak és a legelégedettebbek a szerelmi életükkel és alakjukkal. Ez az az időszak, amikor a legjobban élvezik a szexet is.

Hirdetés
Hirdetés

Ahogy aztán betöltik a harmincat, aggódni kezdenek az öregedés, az őszülés és a ráncok miatt - mutatta ki a felmérés.

A 4 ezer nő válaszait feldolgozó tanulmányt egy hajfestékgyártó cég készíttette. Szóvivőjük szerint az életben mindennek megvan a csúcsideje, de manapság a harmincadik életévet elérve sem olyan rossz a helyzet.

A 25-65 évesek körében végzett felmérés arra volt kíváncsi, a nők mely korukban voltak a legelégedettebbek életük 12 területén. Az eredmények azt mutatják, a nők huszonkilenc évesen a legboldogabbak a karrierjükkel, partnerkapcsolatukkal egy évvel később, harmincévesen, a szexszel pedig huszonnyolc évesen.

Harmincon túl sincs minden veszve: a nők harminchárom évesen a legelégedettebbek a pénzügyi helyzetükkel, otthonukkal és családi életükkel pedig harminckét évesen.

A nők úgy érzik, gyorsabban öregszenek, mint a férfiak, és külsejüket tízből öten vacaknak ítélték. A megkérdezettek 56 százaléka aggódik amiatt, hogy az öregedéssel veszítenek jó megjelenésükből.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend