Hirdetés
25 millió forint értékű gyógyszeradomány

25 millió forint értékű gyógyszeradomány

Február 4-én, a Rákellenes Világnapon, Béres Klára a Béres Alapítvány elnöke több mint 25 millió forint értékű gyógyszeradományt adott át a daganatos betegekért küzdő négy legjelentősebb magyar civilszervezet vezetőjének.

Hirdetés
Hirdetés

A Béres Alapítvány Béres a daganatos betegkért programjában több mint tíz éve nyújt folyamatos segítséget a daganatos betegekkel foglalkozó szervezeteknek, akik február 4-én deklarálva összefogásukat aláírták a Magyar Rákellenes Chartát. Az összefogás bejelentését követően Béres Klára a Béres Alapítvány elnöke több mint 25 millió értékű Béres Csepp adományt adott át a betegeket közvetlenül segítő szervezeteknek: a Rák ellen az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítványnak, a Rákbetegek Országos Szövetségének, a Magyar Rákellenes Ligának és a Magyar Hospice Alapítványnak.

„Sokat kell még tennünk annak érdekében, hogy a rosszindulatú betegségek vonatkozásában az európai országokra jellemző statisztikai adatokkal rendelkezhessünk. Ezért csatlakoztunk mi is a Rákellenes Világnapon a betegség ellen küzdőkhöz, hogy jelentős gyógyszeradományunkkal hatékony segítséget nyújtsunk munkájukhoz” − mondta Béres Klára, a Béres Alapítvány elnöke.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend