Hirdetés
Összefogás egy álomért

Összefogás egy álomért

Segítsük egy kislány álmának megvalósulását, és cserébe egy kívül-belül gyönyörű és tartalmas mesekönyvet kaphatunk.

Hirdetés
Hirdetés

Van egy lány. Hamarosan tizennyolc éves. Vidéken nőtt fel, ötgyermekes családban, kályhameleg szeretetben, varázslatos világban. Régóta mondja-mondja kistestvéreinek saját lélekfoltozó meséit, amelyekbe beleszövi a ház körül tekergő kismacskákat, vagy éppen az emberi érzéseket megtestesítő különféle karaktereket. Szereplőit és azok kalandjait le is rajzolja, ceruzája, ecsetje alól morcos gombák, mosolygó sárkányok, hórihorgas árnyékok, finom mosolyú kalandorok kerülnek ki. Kéry Anna Lillának hívják a lányt.

Összefogás egy álomért

Van egy könyv. A gimnazista lány fantáziájában megjelenő szereplők és a fejében kibontakozó történetek apránként egy meseregénnyé álltak össze, amelynek főhőse egy Flóra nevű kislány. A mesékhez saját illusztrációk is születtek – éjszakánként, lámpafény mellett, egy doromboló cica társaságában…

„Flóra egy új, varázslatos világ részese lesz, ahol gombusok kötözködnek az emberrel, árnyékok kelnek életre és a sárkányok a lámpaolajtól kezdve a karosszékig mindent befalnak. Csakhogy ebben a világban a szép dolgokért küzdeni kell, és miközben Flóra a föld alá vagy épp egy rengeteg mélyére száll a barátaiért, megtanulja, mi a türelem, az elfogadás, az önfeláldozás vagy éppen a tiszta szeretet. Rájön, hogy a kicsik bátorsága nem a félelem vagy a veszély nagyságán múlik, és hogy a szeretteinkért hozott áldozatok a legszebbek.”

Meseszerű valóság, valósághű mese. Flóra és a csillagfarkas a könyv címe.

Van egy kiadó. Az érettségire készülő lány lelki gazdagságára, hihetetlen fantáziavilágára rajztanárnője is felfigyelt, és alkotásra biztatta az ifjú szerzőt. A tanárnő kiadót és nyomdát is keresett és talált: minden közreműködő az első kérésre ingyen vállalta a könyv megjelentetését (csak a nyomdai anyagköltséget kell előteremteni). Szabó Tímea a tanárnő neve.

Összefogás egy álomért

Segíthetünk? Igen! A tanárnő által meghirdetett összefogás eredményeképpen szépen gyűlik a nyomdai anyagköltségre szánt összeg, de minden további forint közelebb viszi a meseíró lányt az álma megvalósulásához. Van még szeretet, bizalom és tisztaság a világban: egyre többen szavaznak ismeretlenül is bizalmat az angyalszívű lánynak, aki így gondolkodik: „Ha csak egy ember elmosolyodott egy szereplőmön, egy soromon vagy akár egy rajzomon, ha csak egy mondaton felszisszent, felkacagott vagy elgondolkozott, már boldognak érzem magam.”

Ha megrendeljük a könyvet, segítünk abban, hogy egy nemes ügy célba érjen, karácsonyra pedig egy kívül-belül csodaszép könyvvel ajándékozhatjuk meg a közelünkben élő kisfiúkat és kislányokat. Vásárlási szándékunkat az iroda(at)ttplay(dot)hu címen jelezhetjük.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend