Hirdetés
Gyerektükör
Előző Következő

A mesélés lehetőséget nyújt elcsendesedni anyának gyermekével, olyan együtt töltött idő megélésével, ami segíti a kicsit a világ felfedezésében ...

Hirdetés
 • 2016.01.06 A meddőségi kezelésekből született babák is jól fejlődnek

  Fellélegezhetnek azok az asszisztált reprodukciót igénybe vevő párok, akik eddig attól tartottak, hogy a fogamzást elősegítő technika esetleg kárt tehet a magzatban. Egy amerikai felmérés szerint a meddőségi kezeléseknek nincs kihatása a gyermek fejlődésére.

 • 2016.01.01 Egyre több ikerpár születik

  Folyamatosan növekszik az ikerszületések száma az Egyesült Államokban - erről számolt be az amerikai Egészségügyi Prevenciós Központ legújabb jelentése.

 • 2015.12.26 Gyógyulásom története: 700 grammal született

  25 hétre született, alig volt 70 deka, most pedig már iskolába jár, és sorra hozza a piros pontokat. Kati egy igazi kis harcos lett, és már senki nem mondaná meg róla, hogy koraszülött volt. Édesanyja mesélt nekünk a nehéz időkről.

 • 2015.12.22 A túlsúlyos gyerekek túlsúlyos felnőttek lesznek

  Azok a gyerekek, akik hatévesen túlsúllyal küzdenek, egész életükben harcolni fognak a fölös kilókkal.

 • 2015.12.22 Hordható defibrillátort kapnak az amerikai szívbeteg gyerekek

  Az amerikai élelmiszer- és gyógyszerellenőrzési hatóság (FDA) engedélyezte a viselhető külső defibrillátort olyan gyermekeknek, akik súlyos szívritmuszavarral élnek.

 • 2015.12.20 Kreatív otthoni programok gyerekeknek

  A karácsonyi ünnepek körüli rohanásban sok szülőnek nem jut ideje arra, hogy hasznos és érdekes otthoni programokat találjon ki a gyerekeknek. Pedig a téli szünetben rendelkezésre álló bő két hétben biztosan szükség lesz ilyen ötletekre. Az alábbiakban gyermekanimátor ad javaslatokat kreatív időtöltésekre, valamint egy igazi téli, közösen elkészíthető kakaós kalács receptre.

 • 2015.12.15 5 trükk, hogy egészségesen egyen a gyerek

  Nem eszi meg a zöldséget? Ki nem állhatja a gyümölcsöt? Csak tésztán élne? Tippeket adunk gyermeketetéshez.

 • 2015.12.10 A csecsemőkori rák tünetei

  A csecsemőkori rák számít a leggyakoribb halálozási oknak a legkisebbek körében. A prímet a leukémia viszi, mely az összes eset 36%-át teszi ki.

 • 2015.12.08 Egészséges hasábburgonya? Létezik?

  A hasábburgonyának sajnos nincs jó híre: nem csak hizlal, de túlzott fogyasztása még a daganatos betegségek kialakulásában is szerepet játszhat. Mégis van remény, a legfrissebb kutatások szerint létezik egészséges(ebb) változata is.

 • 2015.12.03 A varázsfogás, ami megnyugtat minden kisbabát

  Dr. Robert Hamilton kifejlesztett egy olyan trükköt, amire az emberiség ősidők óta vár, amitől minden csecsemő megnyugszik és azonnal abbahagyja a csillapíthatatlan bömbölést.

Hirdetés
Hirdetés