Hirdetés
Váljon a szájápolás szakértőjévé! (x)

Váljon a szájápolás szakértőjévé! (x)

Az egészség, az energiaszintünk és minden, a jó közérzetért felelős tényező egyre fontosabbá válik mindennapjainkban. Egészségesebben táplálkozunk, vásárláskor nagyobb figyelmet szentelünk a termékcímkéken található információknak, edzéseket iktatunk be a napi rutinunkba. Itt az ideje, hogy fogaink egészségéért is hasonlóan elkötelezetté váljunk. Az új blend-a-med Pro-Expert All-in-One fogkrém segítségével most Ön is a szájápolás szakértőjévé válhat!

Hirdetés
Hirdetés

Mindannyiunk számára fontos a szájhigiénia főképp azért, hogy leküzdjünk a fogszuvasodást és megakadályozzuk fogaink állapotának romlását. Bizonyított tény, hogy a fogszuvasodás világszerte emberek millióinak okoz problémát. A kezelés elmulasztása nemcsak a fogak romlásához vezet, de azok kihullását is eredményezheti. Mindezek mellett számos más olyan probléma veszélyezteti szájhigiéniánkat, melyek figyelmen kívül hagyása után már csak hosszas fogorvosi kezelések nyújthatnak segítséget.

Az első ilyen veszélyeztető tényező a foglepedék – egy színtelen baktériumréteg, amely nap mint nap felhalmozódik fogaink felületén.  A lepedékréteg alapos, rendszeres fogmosással eltávolítható, azonban ennek elmulasztása a fogzománc gyengüléséhez vezet, valamint nagyban hozzájárulhat a fogkő és a fogszuvasodás kialakulásához.  A sárgás vagy barnás színű fogkő nemcsak esztétikailag hat fogainkra, de számos szájbetegség okozója is.

A következő kihívás az ínyproblémák megelőzése. Fogmosás közbeni fogínyvérzés, érzékeny és kipirosodott fogíny, rossz lehelet: mind olyan problémák, amelyek alkalomszerű jelentkezése is azonnali kezelést igényel. Az orvoslás elmulasztása gyulladásos állapotot idézhet elő a fogak körül és a fogínyben. Egyes esetekben a tartós ínygyulladás maradandó károsodást okozhat az állkapocs fogakat tartó csontjaiban, amely a fogak elvesztéséhez vezethet.

Váljon a szájápolás szakértőjévé! (x)

A fogzománc meggyengülését és az erózió kialakulását leggyakrabban a különböző természetes savak okozzák, amely a citrusfélékben, gyümölcslevekben és borokban is előfordulnak. A fogzománc-gyengülés következtében fogaink természetes védőrétege sérül, így érzékenyebbé válnak a különböző külső ingerekre, mint például a hideg és forró ételek által okozott hatások. Az ezzel járó fájdalmak a fogmosást is kellemetlenebbé teszik, s ez számos újabb probléma kialakulásához vezet.

A kávé, tea és vörösbor okozta felületi szennyeződések és elszíneződések eltávolításával visszanyerhetjük fogaink természetes fehérségét, ami az egészséges mosoly elengedhetetlen része.

Az új blend-a-med Pro-Expert All-in-One fogkrém a foglepedék eltávolítása révén háromszor hatékonyabb tisztítást és háromszor hatékonyabb védelmet nyújt a fogzománc-erózió és az érzékenység ellen, aminek köszönhetően segít megóvni fogainkat a leggyakoribb szájápolási problémákkal szemben.

A Blend-a-med Pro-Expert fogkrém fogorvosok bevonásával került kifejlesztésre, klinikailag bizonyított hatékonysága pedig a Stannous Complex formulának tulajdonítható, melynek alkotó elemei:

1. Fluorid

A fluorid a fogszuvasodás legnagyobb ellensége. Fogmosás közben a fogkrémben található fluorid kifejezetten azokon a területeken hat, ahol a zománc megsérült. Segít megerősíteni és újjáépíteni a fogzománcot, hogy az ellenállóbbá váljon a különböző savakkal és baktériumokkal szemben.

2. Stannous fluorid

Csökkenti az érzékenységet, segít a lepedék elleni küzdelemben, megelőzi a fogzománc eróziót és felfrissíti a leheletet.

3. Polifoszfátok

A polifoszfátok, - egyedülálló minőségüknek köszönhetően, - segítenek a fogkőképződés-, valamint a fogfelszínen található foltok kialakulásának megelőzésében.

Blend-a-med Pro-Expert All-In-One fogkrém teljes körű védelmet nyújt a szájápolásban és segít:

  • csökkenteni az ínyproblémákat;
  • megakadályozni a fogkő kialakulását;
  • felvenni a küzdelmet a lepedék ellen;
  • csökkenteni a fogérzékenységet;
  • eltávolítani az elszíneződéseket;
  • felvenni a küzdelmet fogszuvasodással szemben;
  • felfrissíteni a leheletet.

Az új blend-a-med Pro-Expert segítségével mindenki a szájápolás szakértőjévé válhat!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend