Hirdetés
Férfitükör
Előző Következő
Miben van sok vitamin?

Ki tudja miért, de így, a tél beköszöntével többször jut eszünkbe, hogy vitamindús ételt fogyasszunk. A választást megkönnyíti, ha tudjuk ...

Hirdetés
 • 2016.02.02 Sörben sült csülök - Egészségséf

  A sült csülköt a család férfi tagjai nagyon szeretik. Ezért többször szoktam készíteni, próbálom mindig máshogy elkészíteni. A múltkor sörben sütöttem, és nagyon finom lett.

 • 2016.01.31 A vastagbélrák szűrése, tünetei és kezelése

  Magyarországon évente 9000 új bélrák megbetegedést diagnosztizálnak, és sajnos ebből 5000-en bele is halnak a betegségbe. Annak ellenére történik mindez, hogy az időben felfedezett vastagbéldaganat szinte minden esetben gyógyítható. Ráadásul a daganat korai, még jóindulatú formája, a bél polip műtét nélkül is eltávoltítható. A béldaganat a korai stádiumban nem okoz tüneteket, és ez a tünetmentes állapot éveken keresztül áll fenn, úgyhogy sok idő lenne arra, hogy elmenjünk egy ilyen szűrésre.

 • 2016.01.31 Torma: elpusztítja a vírusokat és a baktériumokat

  A torma eléggé megosztó fűszer- és gyógynövény. Valaki vagy szereti, vagy egyenesen menekül, ha csak megérzi az illatát.

 • 2016.01.29 Prosztatarák után őssejtek javíthatják a szexuális életet

  Őssejtbeültetés a hímvesszőbe megszüntetheti azokat a súlyos merevedési problémákat, amelyek egyes férfiaknál fellépnek prosztatarák után - derült ki francia kutatók által csütörtökön közzétett első biztató eredményekből.

 • 2016.01.28 6 étel, amit érdemes kiiktatni az étrendünkből

  Egy élelmiszerbiztonságra specializálódott ügyvéd, Bill Marler évek óta foglalkozik a nagy ételmérgezés botrányokkal. Tanulva kliensei ügyeiből, összeállított egy listát azokról az ételekről, amelyeket messziről kerül.

 • 2016.01.26 Orosz hússaláta - Egészségséfünk receptje

  Egy héten többször is szeretem beépíteni az étrendünkbe a salátát. Legtöbbször zöld salátaalaphoz adok más zöldségeket, és így tálalom köretként, de azokat is szeretem, amiben már benne van a hús. Ez is egy ilyen saláta, melynek rengeteg elkészítési módja van, változtassunk rajta bátran, ízlésünknek megfelelően.

 • 2016.01.25 Ez okozza a feji és nyaki daganatok nagy részét

  Napjainkban a rosszindulatú feji és nyaki daganatok 70 százalékát a HPV-fertőzés okozza. Egy új tanulmány szerint a vírus az orális szexszel is terjedhet, ily módon hozzájárulhat a feji és nyaki daganatok kialakulásához.

 • 2016.01.24 A gyomorrák tünetei és kezelése

  A gyomorrák hazánkban kevésbé gyakori betegség, bár világviszonylatban a férfiaknál a második, nőknél pedig a negyedik leggyakoribb rosszindulatú daganat. Itthon évente kb. 2500 haláleset írható a számlájára.

 • 2016.01.23 Ízületi kopás: műtét előtt még ezeket próbáljuk ki!

  Van egy régi kedves ismerősöm. Esete mindenkinek tanulságos lehet, vagy azért, mert beteg, vagy azért, mert nem szeretne az lenni.

 • 2016.01.22 Tudja meg, mibe hal majd bele!

  Érdekes, az amerikai egészségügyi statisztikákat alapul vevő algoritmus tett közzé egy weboldal. A Flowingdata.com-on arra az alapvető kérdésre kaphatunk a valós adatokból számolt választ, hogy miben halunk majd meg, és mikor.

Hirdetés
Hirdetés