Hirdetés
Férfitükör
Előző Következő
Mozogjon (óvatosan) akkor is, ha szívbeteg

Máté 45 évesen, mellkasi fájdalmak és karzsibbadás miatt ment az orvoshoz, de néhány apróbb vizsgálat után hazaküldték, és életmódváltást ...

Hirdetés
 • 2016.02.23 Csirkemell ananászraguval - Egészségséf

  Ez is egy gyors, egyszerű étel azoknak, akik kedvelik a húst édes mártásokkal, ragukkal. Csirke vagy pulykamellből is el lehet készíteni, de magát a ragut sült kacsához is adhatjuk.

 • 2016.02.22 Köhögés, többféleképpen...

  A köhögés a szervezet egy irritációra adott reakciója, amely egyes esetekben normálisnak számít, de ha hosszabb ideig elhúzódik, és krónikussá válik, mindenképpen orvoshoz kell fordulni vele.

 • 2016.02.20 A hagyományos kínai medicina

  Az európai beteget az esetek többségében a nyugati orvostudomány tapasztalata gyógyítja, de tőlünk néhány ezer kilométerrel a kínai medicinában hisznek sok-sok millióan. A betegségtől a gyógyulásig többféle út vezet, ideje tehát megismernünk a keleti orvosok tudományát.

 • 2016.02.19 10 szívjavító tipp!

  Most megmutatjuk, hogy – a rendszeres testmozgás mellett – milyen ételeket fogyasszon ahhoz, hogy ez a kis ketyere még hosszú-hosszú évekig egészségesen dobogjon a mellkasában! Íme a szív 10 legjobb tápláléka!

 • 2016.02.18 Mindennapi etikett - Te tudod mit illik?

  Van fogalmunk a mindennapi etikettről? Vagy már elfeledtük, mit hogyan illene? Lássuk, mennyire vagyunk a toppon! Mi is így csináljuk?

 • 2016.02.17 Kiderült, miért jobb az organikus tej és hús

  50 százalékkal több omega-3 zsírsav található az organikus tejben és húsokban, mint hagyományos változataikban - állapította meg egy nemzetközi szakértőkből álló csoport a témában végzett eddigi legnagyobb tanulmány során.

 • 2016.02.16 Zenére többet szeretkezünk

  Nem csak a szerelmi életünkre gyakorol jó hatást a zene egy friss kutatás szerint, de a családi harmónia miatt is különösen fontos.

 • 2016.02.15 Elfelejtetted, mit is akartál az előbb csinálni?

  Mindenkivel megtörtént már, hogy elindult valamiért a lakásban, és mire odaért, már el is felejtette, mit is akart valójában. A jelenséget az ajtón való áthaladás okozza, ami agyunkat az információk tárolására készteti, így azokat nehezebb előhívni.

 • 2016.02.14 Gyógyulásom története: Újra színes a világ!

  A szürkehályog nagyon gyakori betegség, főleg az idősebb korosztályt érinti. Sándort is utolérte a betegség, az egyik szemét már megműtötték, és hamarosan a másik is sorra kerül.

 • 2016.02.11 A lovak tudják, mit érzünk

  A Sussexi Egyetem kutatása szerint a lovak meg tudják különböztetni a mérges és a vidám arcokat.

Hirdetés
Hirdetés