Hirdetés
Férfitükör
Előző Következő
Kezelje egészségügyi adatait!

Hamarosan, ha a rendelőbe vagy kórházba megyünk, nem kell magunkkal vinnünk a leleteinket, papírjainkat, mert az orvos mindent megtudhat rólunk ...

Hirdetés
 • 2016.02.23 Csirkemell ananászraguval - Egészségséf

  Ez is egy gyors, egyszerű étel azoknak, akik kedvelik a húst édes mártásokkal, ragukkal. Csirke vagy pulykamellből is el lehet készíteni, de magát a ragut sült kacsához is adhatjuk.

 • 2016.02.22 Köhögés, többféleképpen...

  A köhögés a szervezet egy irritációra adott reakciója, amely egyes esetekben normálisnak számít, de ha hosszabb ideig elhúzódik, és krónikussá válik, mindenképpen orvoshoz kell fordulni vele.

 • 2016.02.20 A hagyományos kínai medicina

  Az európai beteget az esetek többségében a nyugati orvostudomány tapasztalata gyógyítja, de tőlünk néhány ezer kilométerrel a kínai medicinában hisznek sok-sok millióan. A betegségtől a gyógyulásig többféle út vezet, ideje tehát megismernünk a keleti orvosok tudományát.

 • 2016.02.19 10 szívjavító tipp!

  Most megmutatjuk, hogy – a rendszeres testmozgás mellett – milyen ételeket fogyasszon ahhoz, hogy ez a kis ketyere még hosszú-hosszú évekig egészségesen dobogjon a mellkasában! Íme a szív 10 legjobb tápláléka!

 • 2016.02.18 Mindennapi etikett - Te tudod mit illik?

  Van fogalmunk a mindennapi etikettről? Vagy már elfeledtük, mit hogyan illene? Lássuk, mennyire vagyunk a toppon! Mi is így csináljuk?

 • 2016.02.17 Kiderült, miért jobb az organikus tej és hús

  50 százalékkal több omega-3 zsírsav található az organikus tejben és húsokban, mint hagyományos változataikban - állapította meg egy nemzetközi szakértőkből álló csoport a témában végzett eddigi legnagyobb tanulmány során.

 • 2016.02.16 Zenére többet szeretkezünk

  Nem csak a szerelmi életünkre gyakorol jó hatást a zene egy friss kutatás szerint, de a családi harmónia miatt is különösen fontos.

 • 2016.02.15 Elfelejtetted, mit is akartál az előbb csinálni?

  Mindenkivel megtörtént már, hogy elindult valamiért a lakásban, és mire odaért, már el is felejtette, mit is akart valójában. A jelenséget az ajtón való áthaladás okozza, ami agyunkat az információk tárolására készteti, így azokat nehezebb előhívni.

 • 2016.02.14 Gyógyulásom története: Újra színes a világ!

  A szürkehályog nagyon gyakori betegség, főleg az idősebb korosztályt érinti. Sándort is utolérte a betegség, az egyik szemét már megműtötték, és hamarosan a másik is sorra kerül.

 • 2016.02.11 A lovak tudják, mit érzünk

  A Sussexi Egyetem kutatása szerint a lovak meg tudják különböztetni a mérges és a vidám arcokat.

Hirdetés
Hirdetés