Hirdetés
Férfitükör
Előző Következő
Hazánkban nem nőtt a HIV-pozitív betegek száma

Az elmúlt években Magyarországon a régió számos országával szemben nem nőtt ugrásszerűen a HIV-fertőzések száma, a kiszűrt HIV-pozitív ...

Hirdetés
 • 2016.03.04 Ennyien esünk áldozatául a klímaváltozásnak

  Több mint félmillió ember halálát okozhatja a klímaváltozás 2050-ig a világon a Lancet brit orvosi szaklapban megjelent friss előrejelzés szerint.

 • 2016.02.29 A legtöbb halálesetet ezek a betegségek okozzák

  A kardiovaszkuláris megbetegedések világszinten a vezető halálozási okok között szerepelnek, évente 17,3 millió haláleset okozva, ez a szám pedig 2030-ra elérheti a 23 milliót. A szív- és érrendszeri megbetegedések kiemelkedő gyakoriságára, valamint a mindennapi életben is megvalósítható megelőzési módszerekre hívják fel a figyelmet.

 • 2016.02.28 Ha nyúz a csúz - Mindent a gerincsérvről

  Tíz emberből nyolc biztosan tapasztal életében legalább egyszer derékfájdalmat, de ennek okozója csak ritkán egy valós gerincsérv. Az előboltosuló porckorong nyomja az idegeket, emiatt alakul ki a végtagokba kisugárzó éles fájdalom. Dr. Elek Emil ortopéd szakorvost, gerincspecialistát kérdeztük a kezelési lehetőségekről.

 • 2016.02.25 Hitler férfiasságát vizsgálták történészek

  Jonathan Mayo és Emma Craigie történészek állítása szerint Hitler egy hypospadiasnak nevezett betegségben szenvedett, és erre bizonyító erejű dokumentumokat is találtak.

 • 2016.02.24 A szegénység fáj

  A szegénység nem csak pszichés panaszokat okoz, hanem fizikai fájdalmat is - állapították meg amerikai kutatók.

 • 2016.02.23 Fáj a vastagbéltükrözés? Altatásban nem!

  Sokan a legrettegettebb vizsgálatok között tartják számon a vastagbéltükrözést, holott számos orvosi lehetőség van arra, hogy a kolonoszkópia ne okozzon fájdalmat

 • 2016.02.23 Csirkemell ananászraguval - Egészségséf

  Ez is egy gyors, egyszerű étel azoknak, akik kedvelik a húst édes mártásokkal, ragukkal. Csirke vagy pulykamellből is el lehet készíteni, de magát a ragut sült kacsához is adhatjuk.

 • 2016.02.22 Köhögés, többféleképpen...

  A köhögés a szervezet egy irritációra adott reakciója, amely egyes esetekben normálisnak számít, de ha hosszabb ideig elhúzódik, és krónikussá válik, mindenképpen orvoshoz kell fordulni vele.

 • 2016.02.20 A hagyományos kínai medicina

  Az európai beteget az esetek többségében a nyugati orvostudomány tapasztalata gyógyítja, de tőlünk néhány ezer kilométerrel a kínai medicinában hisznek sok-sok millióan. A betegségtől a gyógyulásig többféle út vezet, ideje tehát megismernünk a keleti orvosok tudományát.

 • 2016.02.19 10 szívjavító tipp!

  Most megmutatjuk, hogy – a rendszeres testmozgás mellett – milyen ételeket fogyasszon ahhoz, hogy ez a kis ketyere még hosszú-hosszú évekig egészségesen dobogjon a mellkasában! Íme a szív 10 legjobb tápláléka!

Hirdetés
Hirdetés