Hirdetés
Férfitükör
Előző Következő
A szervezet boszorkánykonyhája

Az egyik legtitokzatosabb szervünk a máj. Főként hallomásból tudjuk, hogy miért fontos vigyáznunk rá, hiszen ha megbetegszik, megsérül, az ...

Hirdetés
 • 2016.02.10 Növeli az öngyilkosság kockázatát az agyrázkódás

  Háromszorosára növelheti az öngyilkosság kockázatát az agyrázkódás egy nagy esetszámmal végzett kanadai tanulmány szerint.

 • 2016.02.07 5 dolog, amit nem tudtál a gabonapelyhekről

  Korábbi kutatások szerint azok, akik egy tál zab- vagy kukoricapehellyel indítanak, a nap folyamán sem fognak cukros és zsíros ételekhez nyúlni. Azért nézd meg, hogy mit veszel le a polcról, és olvasd el az alábbi érdekességeket is!

 • 2016.02.05 Szabaduljon meg elhasznált sejtjeitől, és éljen tovább!

  Amerikai kutatók az elhasználódott sejtek elpusztításával meg tudták hosszabbítani kísérleti egerek életét. A felfedezés segíthet az öregedéssel járó betegségek kezelésében vagy akár megelőzésében.

 • 2016.02.05 11 dolog, amit megtehet a rák megelőzéséért

  Az Európai Rákellenes Kódexet rákspecialisták, tudományos kutatók és más szakértők állították össze annak érdekében, hogy jobban megismertessék az európai polgárokkal a rákmegelőzés hatékony módszereit. Becslések szerint Európában a rák okozta halálesetek mintegy fele elkerülhető lenne, ha mindenki követné a kódex ajánlásait.

 • 2016.02.04 Óvakodjanak a mobiltelefontól, uraim!

  A mobiltelefonok sugárzása károsíthatja a férfiak nemzőképességét aki naponta egy óránál többet beszél a készüléken, annál kétszeresére nőhet a spermaszám terméketlenséggel fenyegető csökkenésének a kockázata - állapították meg izraeli kutatók.

 • 2016.02.04 Így kerüld el az influenzát!

  A tíz európai országban, köztük a szomszédos Szlovéniában és Ukrajnában tomboló influenzajárvány Magyarországra is megérkezett. Összegyűjtöttük, mit tehetünk, hogy elejét vegyük a megfertőződésnek, az influenza kellemetlen tüneteinek (és veszélyes szövődményeinek).

 • 2016.02.03 80 milliós csomag a daganatos betegeknek

  80 millió forint értékű Béres Csepp adományt adott át február 3-án Béres Klára, a Béres Alapítvány elnöke, a daganatos betegeket segítő, valamint a karitatív tevékenységet végző legnagyobb országos szervezetek vezetőinek.

 • 2016.02.03 14 gyógyszer hatásával ér fel ez a fűszer

  A kurkuma napjainkban az egyik legtöbbet tanulmányozott növény. Több mint 5 ezer orvosbiológiai kutatás tárgya volt már, nem véletlenül: összetevői miatt ez a fűszer gyakorlatilag 14 féle gyógyszert helyettesíthet. Lássuk, hogy miért!

 • 2016.02.02 Így pezsdítheted fel a szexuális életed

  A kapcsolatban élők szexuális élete intim és meghitt, ám könnyen válhat unalmassá. Néha érdemes változtatni, és most nem nyakatekert pózokról és csipkealsókról beszélünk.

 • 2016.02.02 Sörben sült csülök - Egészségséf

  A sült csülköt a család férfi tagjai nagyon szeretik. Ezért többször szoktam készíteni, próbálom mindig máshogy elkészíteni. A múltkor sörben sütöttem, és nagyon finom lett.

Hirdetés
Hirdetés