Hirdetés
Új, átfogó egészségügyi kiállítás a HUNGEXPO-n

Új, átfogó egészségügyi kiállítás a HUNGEXPO-n

Napjainkban egyre nagyobb szerepet kap az egészséges életmód, odafigyelünk a prevencióra és a rendszeres mozgás mellet az asztalra is olyan falatok kerülnek, amik finomak és egészségesek is egyben. Az átalakulóban lévő egészségügyi rendszerben, az egészségpénztárak nyújtotta lehetőségek közt és a magán egészségügyi szolgáltatókat körülvevő kérdések miatt azonban, ha az egészséges mindennapokat szeretnénk valamilyen kezeléssel, tanácsadással kiegészíteni korántsem egyszerű válaszokat, megoldásokat találni.

Hirdetés
Hirdetés

Mostanáig nem volt olyan rendezvény, ami segítséget adott volna a tájékozódásban vagy akár csak a lehetőségek megismerésében. A VitalExpo kiállítás ezt a szerepet tölti be, segíti a kommunikációt a lakosság és az egészségügyi szolgáltatók között.

Február 28. és március 3. között a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban állami- és magánklinikák, gyógyszer-, gyógyászati segédeszköz- és étrend-kiegészítő gyártók mutatják be termékeiket és szolgáltatásaikat. A rendezvény és a kiállító cégek célja, hogy az egészséges életmód, az utóbbi években tapasztalt tendencia szerint egyre népszerűbb legyen. A bemutatkozás és a tájékoztatás mellett ezért számos vizsgálatot is ingyen végeznek el a kiállítás ideje alatt. Szűrővizsgálatokat több alkalommal az ország több helyén is tartanak, a VitalExpo-n azonban az ismert szűrések mellett komplex vizsgálatoknak is alávethetik magukat a látogatók. A teljesség igénye nélkül lesz vérnyomás- és vércukormérés, inbody testösszetétel vizsgálat, professzionális látásvizsgálat, homeopátiás gyógymódok, egyénre szabott folyadék beviteli illetve táplálkozással összefüggő tanácsadás és családi hidratációs tippek kicsiknek és nagyoknak. A szombati napon speciális szűrőkamionban végeznek kardiológiai, szemészeti, tüdőgyógyászati és egyéb vizsgálatokat.

Új, átfogó egészségügyi kiállítás a HUNGEXPO-n

Ha egészségről beszélünk, nem feledkezhetünk meg a betegségekről sem. Ahogy a megelőzés esetében, hosszas tájékozódásra van szükség a rekreációs lehetőségek felkutatásakor is. A betegségek felismeréséhez és kezeléséhez ismernünk is kell azokat. A kiállítás négy napja alatt számos ismert orvos tart előadást az előbbiekben említett témakörökben, úgy, mint a daganatos betegségek felismerése, ételintolerancia jellegzetes tünetei, sportolás és folyadékfogyasztás. Elsősegély-nyújtási tanácsokat személyesen Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője ad majd.

A kiállításra online kedvezményes belépőjegyet is válthat. Belépője az egyidejű Utazás kiállításra, Magyarország legnépszerűbb utazási vásárára, a Karaván Szalon lakókocsi, lakóautó és kemping bemutatóra és a hatodik alkalommal megrendezett PORT.hu Bringaexpora is érvényes.

Látogasson el családjával vagy barátjával a VitalExpo kiállításra, vegyen részt a vizsgálatokon és ismerjen meg minél több terméket és szolgáltatást.

Bővebb információért és a részletes programokért keresse fel weboldalunkat: www.vitalexpo.hu

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend