Hirdetés
Tüdőgyulladással küzd Schumacher

Tüdőgyulladással küzd Schumacher

Michael Schumacher a múlt héten betegedett meg, azóta erős antibiotikummal kezelik - írja a német Bild információira hivatkozva a sport.hir24.hu.

Hirdetés
Hirdetés

A hírtt a menedzser, Sabine Kehm nem erősítette meg, pusztán annyit közölt, mint eddig mindig: ha nem ő vagy az orvosok adtak ki információt, akkor azok "spekulációnak tekintendők". A tüdőgyulladás a kóma egyik szövődménye, egyáltalán nem ritka, sőt: a sokáig mozgáshiánnyal küzdő, lélegeztető gépen lévő fekvőbetegeket is gyakran sújtja.

Tüdőgyulladással küzd Schumacher

Schumacher szervezetéből lassan két hete kezdték el kivonni a mélyaltatást okozó gyógyszereket. A megvonásra azonban nem reagál, csak reflexes mozdulatai vannak olykor. Néhány napja az orvosok arra figyelmeztették a családot, hogy a gyógyulás legnehezebb szakasza még csak most jön.

Nemrég halálhírét keltették, az orvosi stáb viszont azonnal cáfolta, hogy elhunyt volna az autóversenyző. Az pilóta még december 29-én szenvedett síbalesetet, amely során súlyos fejsérüléseket szenvedett. Kétszer megoperálták, a második beavatkozás során egy vérömlenyt távolítottak el agya bal feléből. Négy héten át tartották mesterséges kómában, közben testét folyamatosan hűtötték. Az orvosok nem sok jóval kecsegtettek azt illetően, hogy milyen állapotban lesz Schumi az ébresztés után.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend