Hirdetés
Te tudsz csókolózni?

Te tudsz csókolózni?

Azt gondolnánk, hogy felnőttként már nincs szükségünk fortélyokra, hogy lenyűgözően csókoljunk, pedig még ilyenkor is tanulhatunk újat!

Hirdetés
Hirdetés

Emlékszel még, milyen klassz volt órákon át csókolózni az első szerelmeddel a szobádba zárkózva? Most talán már el sem tudnád képzelni ugyanezt a pároddal, pedig csókolózni csodálatos! Nemcsak az egészségednek tesz jót, hanem a kapcsolatotoknak is, hiszen ez az intimitás egyik különleges kifejezőeszköze! Azok a párok, akik hosszabb ideje vannak együtt, sokszor "elfelejtenek" csókolózni.

Te tudsz csókolózni?

Ha Ti is beleestetek ebbe a hibába, hozzátok vissza a régi szép időket!

  • Először csak lágyan, finoman puszilgasd partnered ajkait, csak utána nyisd ki a szád, és engedj utat a nyelvek játékának!
  • Ne csak a száddal kényeztesd a párod, hanem a kezeddel is: simogasd az arcát, túrj a hajába, cirógasd a nyakát vagy finoman karmolászd a hátát!
  • Hunyd be a szemed, és add át magad a csókolózás ritmusának! Gyorsíthatjátok és lassíthatjátok is a tempót, kedvetek, szenvedélyességetek szerint!
  • Ne csak az ajkait lepd el puha csókokkal: a nyakán, fülén, mellkasán és a test egyéb érzékeny pontjain is szerezhetsz kellemes élményeket szíved választottjának!
  • Fontos, hogy ha valamelyikőtöknek herpesze vagy bármilyen fertőző betegsége van, uralkodjatok magatokon, mert így garantált a kórokozók továbbadása!

Forrás: napidoktor.hu

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend