Hirdetés
Szexkalauz - Minden, amit tudnod kell a női mellekről

Szexkalauz - Minden, amit tudnod kell a női mellekről

A férfiak imádják a női melleket – ez nem kérdés. Kutatások is bizonyították, hogy a nők eme testrészén időzik a legtöbbet a szemük. De vajon mit tudnak róla?

Hirdetés
Hirdetés

Semmit. Azon túl, hogy jó rájuk nézni, tényleg nem sokat. De most elmondjuk, hogy mit érdemes tudni a nők legnépszerűbb testrészéről.

1. A méretük változik

Néhány nőnél ránézésre meg lehet állapítani, hogy mikor fog menstruálni. A menstruáció előtti egy-két hétben ugyanis a progeszteron és prolaktin hormonok fokozott termelődése megnöveli a mellek méretét. Egy-egy hölgy melltertómérete akár egy egész mérettel is megnőhet. Viszont ilyenkor sokkal fájdalmasabb lehet az érintés is, és bizony veszíthet a szexuális étvágyából az asszony.

Szexkalauz - Minden, amit tudnod kell a női mellekről

2. A mell orgazmus létezik

A női mellbimbó izgatása az agy ugyanazon részét stimulálja, amit az elsődleges nemiszerv izgatása is. Egy kutatás során a nők 29 százaléka nyilatkozott úgy, hogy tapasztalt már bimbóorgazmust. Urak, tessék gyakorolni!

3. Ne csak a mellbimbóval törődj!

Az egész mell fontos terület, sőt, a mellbimbó a legkevésbé érzékeny pontja az egésznek. A legérzékenyebb rész a fenti – 10-től 2-óráig terjedő bőrfelület -, aztán jön a mellbimbó körüli sötétebb rész, majd a mellbimbó. Úgyhogy ne időzzünk csupány egy területen!

4. Az egyik nagyobb mint a másik

A nők negyedének az egyik melle nagyobb mint a másik. Úgyhogy ne lepődj meg! Általában a bal szokott az erősebb lenni. Ez az eltérés a pubertás korban alakul ki, mert a két mell különbözőképp reagál a hormonokra. Azonban ha hirtelen nő meg az egyik mell, akkor viszgáljátok meg, mert lehet, hogy gond van: ciszta, fertőzés vagy mellrák is állhat a háttérben. Ilyenkor a férfi ajánlja fel, hogy minden szexuális felhang nélkül megvizsgálja parntere melleit. Ha tényleg van ott valami elváltozás, irány az orvos!

MÉG TÖBB SZEX! KATTINTS IDE!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend