Hirdetés
Súlyos fogyatékossággal kell élnie a Forma-1-es pilótának

Súlyos fogyatékossággal kell élnie a Forma-1-es pilótának

Továbbra is kómában van Jules Bianchi. Barátja, az egykori Forma-1-es pilóta Philippe Streiff szerint Bianchinak, ha ki is jön a kómából, súlyos fogyatékossággal kell majd élnie.

Hirdetés
Hirdetés

„Sajnos rossz hírekkel kell szolgálnom. Még mindig kómában van, és nincs szállítható állapotban. Azt hiszem, sajnálatos módon ebből az állapotból egyhamar nem fog kijönni” - nyilatkozta a sport24.lefigaro.fr oldalon Philippe Streiff egykori francia autóversenyző és hozzátette, senki ne várjon csodát.

„Ha pedig ki is jön a kómából, nagyon-nagyon súlyosan fogyatékos lesz” - idézi Streiffet a francia lap nyomán az f1-live.hu. Az exversenyző szerint Bianchi balesete még Michael Schumachernénél is súlyosabb. „Véleményem szerint ez most sokkal komolyabb, mint Michael Schumacher balesete volt. Attól tartok, ha Jules kijön a kómából, nehéz lesz számára és a családjának is. Nagyon súlyos az, ami vele történt” - nyilatkozta.

Bianchi az október 5-i Japán Nagydíjon sérült meg, miután a pálya mellett álló munkagépnek rohant versenyautójával. A pilótát azóta is a Yokkaichi kórházban kezelik, ugyanott, ahol a szerencsétlenség után megoperálták.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend