Hirdetés
Segítség! A barátnőm szexéhes!

Segítség! A barátnőm szexéhes!

Egy kétségbeesett fiatalember fordult szakértőnkhöz, aki azért aggódik, hogy idővel képtelen lesz kielégíteni szexuálisan túlfűtött barátnőjét.

Hirdetés
Hirdetés

"Tisztelt Doktor úr!

A következő lenne a problémám: 1 hete megismerkedtem egy nővel, és hát háromszor nagyobb az étvágya a szexben, mint egy átlag nőnek. Ez azt jelenti, hogy előjátéknál én hosszan kényeztettem szájjal, illetve kézzel, majd a csúcsra jut egyszer, utána szeretkezünk egy menetet akkor is a csúcsra jut, és még csak utána kezd igazából beindulni még jobban! Utána még egy szeretkezés, illetve kézzel is, szájjal is kényeztetve van, aztán megint a csúcsra jut, és nekem vége utána már!

Sajnos érzem, hogy én sem vagyok olyan mint régen, pedig régebben jobban bírtam! Egyenlőre még elég vagyok a hölgynek és elégedett velem, de félek, hogy kevés leszek neki pontosan azért, mert érzem, hogy nem vagyok a régi már!!!

Meg aztán az is probléma, hogy elég nagy hüvelye van és hát a 2-3. körben már nem igazán áll a péniszem hosszú távon, magyarán hamar lelankad. Tehát Ő is problémás szerintem, mert hatalmas hüvelye van (csuklóig be megy a kezem), és szerintem fehérmájú és én sem vagyok a régi kandúr már (jó lenne a régi formámat vissza nyerni)!

A következő kérdéseim lennének, ugye van valami megoldás, hogy vissza nyerjem a formám (lehet pszihésen kéne javulnom)? A másik, hogy mit lehetne csinálni egy ilyen fehérmájú nővel, akinek ilyen nagy az étvágya( most még nem gond mert bírom , de esetleg később már ......)

Egy 38 éves aggódó fiatalember vagyok!

Válaszát előre is köszönöm!

Üdvözlettel: Zoltán"

Segítség! A barátnőm szexéhes!

Kedves Zoltán!

Nagyon nehéz lehet így nap mint nap megélni, hogy szorongató gondolatok kergetik egymást a fejében, elég lesz-e amit nyújt, mi lesz majd egy-két év múlva. A problémáit érdemes lenne részletesen átbeszélni, akkor biztosan olyan megoldást találunk, ami enyhíti gondjait.

Hívjon fel!

Üdvözlettel,
dr. Kohári György


Problémája van? Kérdezzen Ön is szakértőinktől!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend