Hirdetés
Schumacher állapota: „Élete végéig másoktól fog függeni"

Schumacher állapota: „Élete végéig másoktól fog függeni"

A svájci klinikára a legnagyobb diszkrécióval átszállított Schumacher állapotáért most közel ötven ember felel. A negyvenhat gyógytornász, terapeuta, klinikai szakápoló, logopédus, és orvosi koordinátor munkáját a sportoló orvosa, Dr. Karin Diserens hangolja össze. Ugyanakkor Erich Riederer neurológus azt nyilatkozta, alig van remény arra, hogy a világbajnok újra a régi legyen.

Hirdetés
Hirdetés

Hétfőn Schumacher szóvivője, Sabine Kehm azt nyilatkozta, a világbajnok felébredt a kómából, és és egy svájci kórházba szállították rehabilitációra.

Schumacher állapota: „Élete végéig másoktól fog függeni

Az expilóta főorvosa Dr. Karin Diserens lesz, aki igen tapasztalt a kómából felébredt betegek gyógyításában, amiből már számos tanulmányt is publikált. Diserens sikeres módszerének alapja, hogy a család tagjainak nap mint nap a beteg mellett kell lenniük, hogy az a szagok és a különböző ingerek segítségével elinduljon a gyógyulás útján. A sportoló állapotáért negyvenhat gyógytornász, terapeuta, klinikai szakápoló, logopédus, és orvosi koordinátor felel.

Bár az egész világ bízik Schumacher gyógyulásában, egy elismert neurológus szakorvos, Erich Riederer lesújtó nyilatkozatot tett: „Örökre rokkant marad, és élete végéig másoktól fog függeni". Az ideggyógyászt kijelentette, már az sikernek számít, ha három hónap után segítség nélkül fel tud ülni, illetve ha hat hónap után kezelni tud egy elektromos kerekesszéket az egykori bajnok.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend