Hirdetés
Robin Williams nem teljesen úgy halt meg, ahogy hittük

Robin Williams nem teljesen úgy halt meg, ahogy hittük

Megérkezett a legendás színész boncolási jegyzőkönyve.

Hirdetés
Hirdetés

Robin Williams öngyilkosságot követett el, de az előzetes felvetésekkel ellentétben előtte nem fogyasztott sem alkoholt, sem illegális kábítószert - jelentette be a kaliforniai megyei seriff a boncolás hivatalos eredménye alapján.

A színész augusztus 11-i halálát fulladás okozta kaliforniai otthonában, miután felakasztotta magát - állapította meg a halottkém.

Szervezetében vényre felírható gyógyszert - kétféle antidepresszánst és egy Parkinson-kór elleni gyógyszert - találtak "gyógyászati mennyiségben". A titkára talált rá a hálószobájában. A halott sztárnak felületi vágások voltak a csuklóján, és egy zsebkés volt a közelében.

Robin Williams nem teljesen úgy halt meg, ahogy hittük

Özvegye, Susan Schneider napokkal férje halála után beszélt arról, hogy a filmsztár depresszióval küzdött és kezdődő Parkinson-kórtól szenvedett. A színész korábban közölte a nyilvánossággal, hogy rendszeres időközönként pszichoaktív szereket használ, és hogy nem sokkal előtte elkezdett járni egy leszoktató terápiára.

Felesége azonban úgy vallott egy nyomozónak, hogy férje nem azért kezdte el a programot, mert akkor éppen elérte egy szenvedélyroham, hanem azért, hogy erősítse magában a gyógyulni akarást - olvasható a halottkém jelentésében.

Az asszony arról is beszámolt, hogy a színész alvászavarban is szenvedett öngyilkossága előtt, és egyre erősödött a paranoiája.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend