Hirdetés
Padláson bújtatta a "szellemet" egy médium

Padláson bújtatta a "szellemet" egy médium

Padláson bújtatott egy férfit kopogtató szellemként Nagy-Britanniában egy médium, aki fizetett kísértetvadász-túrákat szervezett klienseinek - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.

Hirdetés
Hirdetés

A 38 éves Chris Date fejenként 12 fontért - 4200 forintért - azzal hitegette vendégeit, hogy kapcsolatba tud lépni a szellemvilággal. Legutóbbi vadásztúrájának célállomása a dél-walesi Halfway Hotel volt, amelynek valóban kísértetjárta híre van.

14 érdeklődő vett részt a szellemesnek ígérkező kalandtúrán. A médium beterelte őket a szálloda istállójába, ahol átszellemült arccal arra kért egy kísértetet, hogy kopogjon kétszer, ha hallja őt. A "túrázók" pisszenés nélkül várakoztak és nem hiába: két koppantást hallhattak az istálló teteje felől.

A sikeres szeánsz után azonban a szálloda személyzete észrevette, hogy egy férfi mászik le az istálló tetejéről. Fülön csípték, mire az illető azt állította, hogy hajléktalan, ezért húzta meg magát a padláson. Nincstelenségének azonban ellentmondott ruházata: drága farmernadrágot viselt. Azt, hogy ő kopogott volna, váltig tagadja.

Ugyancsak tagad maga a médium. Mint mondja, semmilyen kapcsolata nincs a padláson bujkálóval, és az egész gyanúsítás felháborítja.

"Nagyon komolyan veszem, amit csinálok, és nagyon eredményesen teszem. Jó pár kísértetet becserkésztem már. A csalás undorítana, sohasem tennék ilyet" - idézte a férfit a lap.

Forrás: MTI

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend