Hirdetés
Napok óta részeg a lottómilliárdos

Napok óta részeg a lottómilliárdos

A Blikk szerint Kelet-Magyarországon él a hétvégi lottónyertes, aki állítólag részegen kifecsegte, hogy ő a nyertes.

Hirdetés
Hirdetés

Ismerősei szerint napok óta iszik örömében az a kelet-magyarországi férfi, aki állítólag megnyerte az ötös lottó hárommiliárdos nyereményét - írja a Blikk. Állítólagos ismerősei szerint alkoholos mámorában nem is bírta magában tartani a titkot, így amikor megkérdezték tőle, honnan ez a nagy jókedv, kibökte: megütötte a főnyereményt, amit a 10 éve állandó számaival ért el. Az egyik ismerőse szerint a magát milliárdosnak valló férfi azt mondta, nem ad senkinek a pénzből, amin mindenki jól megsértődött a környezetében - írja a Blikk.

Az Origo egyik munkatársa eközben a Batthyányi tér közelében találkozott egy hajléktalannal, aki azt állította magáról, hogy ő nyerte meg a lottón a hárommiliárd forintot, vagyis már legalább ketten magukénak érzik a nagy nyereményt.

Napok óta részeg a lottómilliárdos

A Szerencsejáték Zrt. egyik kommunkációs munkatársa a Blikknek azt mondta, hogy semmit sem hajlandóak elárulni a nyertes kilétéről, még azt sem, hogy hol adták föl a nyertes szelvényt. Hivatalosan egyetlen nyertes szelvény volt a sorsoláson.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend