Hirdetés
Mozgásszervi bántalmak homeopátiás kezelése

Mozgásszervi bántalmak homeopátiás kezelése

A sportolás mindenekelőtt szórakozás és ésszerű mértékben, fokozatos terhelés mellett, egészséges szabadidős tevékenység. Az extrém (egyre veszélyesebb) sportágak divatossá válása mellett gyakran kevés figyelmet szentelünk a szükséges és megfelelő bemelegítésre, pedig sok sportsérülés elkerülhető lenne az izmok és az inak alapos bemelegítésével, nyújtásával.

Hirdetés
Hirdetés

De mit lehet tenni, ha mégis elôfordul zúzódás, húzódás vagy rándulás, amely gyakori például síelés, teniszezés, futás közben. A nem túl súlyos sérüléseket az érintett személy maga is elkezdheti ellátni, ilyenkor kifejezett segítséget jelent a  Traumeel kenôcs és/vagy tabletta, mely kifejezett gyulladásgátló, duzzanatot csökkentô és regeneráló hatással bír és minél gyorsabban kezdjük el alkalmazni, annál gyorsabban megtörténhet a szöveti regeneráció. A készítmény jól ismert sportorvosi körökben, nagyon kevés mellékhatással alkalmazható és jelentôs eredményeket lehet vele elérni.

Mozgásszervi bántalmak homeopátiás kezeléseEz a  homeopátiás kombinációs készítménycsalád a szervezet öngyógyító törekvéseinek serkentésére alkalmas a már említett lágyrész sérüléssel járó baleseteknél, továbbá a csonttöréseket követô, illetve a műtétek utáni vizenyô és lágyrész duzzanat kialakulása esetén, különbözô szervekben és szövetekben kialakuló gyulladásos folyamatok (pl. ínhüvely- és nyálkatömlô-gyulladás, ízületek körüli kötôszövet-gyulladás) esetén, valamint degeneratív ízületi elváltozások gyulladásos fellobbanásaikor is.

Míg a sportsérülések döntôen a fiatalokat érintik, addig idôs korban dominál a porckopás (arthrosis) jelensége. Ilyenkor az ízületet alkotó struktúrák (ízületi porc, ízületi tok és az azt belülrôl borító synovialis membrán, valamint ízületi folyadék) anyagcseréjében patológiás változás következik be, a felépítô és lebontó folyamatok egyensúlya megbomlik és a leépítés válik kifejezetté.

A megfelelô terápia célja, hogy helyreállítsa a felborult egyensúlyi állapotot és elôsegítse a porcalkotó anyagok beépülését. Erre a célra kiválóan alkalmas a Zeel homeopátiás kombinációs készítmény (tabletta és kenôcs), mely három különbözô hatóanyagcsoportot (biokatalizátorokat, szervkivonatokat és növényi alkotórészeket) tartalmaz és számos tudományos vizsgálatban igazolódott hatékonysága.

Fontos körülmény azonban, hogy egy lassan, éveken át és sokáig észrevétlenül kifejlôdô bántalomról van szó, ezért a Zeel hatóanyagainak bizonyos idôre van szükségük, hogy a szervezet saját szabályozó mechanizmusait és gyógyító erejét aktiválják elsôsorban térdartrózis, csípô-artrózis, a vállízület körüli kötôszövet gyulladása esetén. Az említett homeopátiás készítmények alkalmazásával egy idôben az illóolajok, az aromás kenôcsök használata kerülendô, mert ezek jelentôsen képesek befolyásolni a homeopátiás gyógyszerek hatását.

A homeopátiás komplex gyógyszerkészítmények megbízhatóan hatékonyak, kiválóan tolerálhatók, alkalmazásuk alacsony kockázattal jár, nem ismeretes interakció más gyógyszerekkel, kedvezô terápiás költséggel rendelkeznek és bármely életkorban alkalmazhatók.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend