Hirdetés
Mi a vércsoportod? Ilyen vagy az ágyban!

Mi a vércsoportod? Ilyen vagy az ágyban!

A vércsoportod nemcsak a diétádat határozza meg, hanem árulkodik arról is, hogy milyen vagy az ágyban! Derítsd fel a hálószobatitkokat!

Hirdetés
Hirdetés

Az A vércsoportúak erős szexualitással rendelkeznek és igen aktívak. Folyamatosan keresik a lehetőséget, hogy hol vezethetik le energiájukat és képtelenek egy helyben maradni. Szeretnek kísérletezni az ágyban, ezzel pedig teljesen kifárasztják partnerüket.

A B vércsoportú emberek nyugodtabbak és szerényebbek, ha az intimitás területéről van szó. Nem szeretnek kirakatban lenni, és nem tudják magukat teljesen elengedni. Általában az ágyban nem szeretnek kísérletezni, ám a partnerük nem szokott ezen megsértődni.

Az AB vércsoporttal rendelkező emberek olyanok, mint a trójai faló. Első ránézésre nyugodtnak és visszafogottnak tűnnek, hajlamosak kritizálni mindenkit, önmagukat is. De amint szexre kerül a sor, temperamentumosakká, szenvedélyesekké válnak. Mindezek mellett igen érzékeny a lelkiviláguk, így könnyen előfordulhat a nagy ágyjelenetek közben pár könnycsepp is.

A szenvedélyes játékok nagy bajnokai a 0 vércsoportúak, ami egyébként a legritkább vércsoport. Bármilyen meglepő, az e típusba tartozó emberek könnyen magukba fordulhatnak, és hiába álmodoznak mindenféle erotikus csatákról, nem gyűjtenek sosem elég bátorságot hozzá, hogy megvalósítsák őket.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend