Hirdetés
Férfitükör
Előző Következő
Keresztrejtvény-fejtés mellett szexeljen is!

Nemcsak az agy-, hanem a rendszeres ágytorna is javítja az emlékezetet: ötven év felett a rendszeres szex jelentősen javítja az agyi funkciókat ...

Hirdetés
 • 2016.03.23 A falusi kínaiak levegőt árulnak a városlakóknak

  A kínai Guangdong tartományban, a Liansan hegyen lévő falu lakói remek üzleti érzékkel levegőt árulnak városlakóknak. Ráadásul a csomagolást sem viszik túlzásba, egyszerűen felfújnak levegővel egy egyszerű zacskót és azt adják el.

 • 2016.03.23 Egy egyszerű étrendváltás megváltaná a világot

  Kevesebb hús, több gyümölcs és zöldség fogyasztásával emberek millióinak idő előtti halálát lehetne megelőzni évente a század közepéig, jelentősen csökkenne a felmelegedésben szerepet játszó károsanyag-kibocsátás, és évente több milliárd dollárral csökkennének az egészségügyi és a klímaváltozás okozta károk enyhítését célzó kiadások - állítják a kutatók.

 • 2016.03.22 Kényes kérdés: hogyan töröld a feneked?

  Hagyományos vécépapír, nedves törlőkendő vagy víz – te tudod, hogyan kell helyesen tisztán tartani az intim testrészeidet?

 • 2016.03.21 Kíváncsi hány évig fog élni? Számolja ki!

  Egy népszerű ismeretterjesztő magazin tette közzé az alábbi tesztet, mely alapján mindenki könnyen kiszámíthatja várható élettartamát. Azért mérget ne vegyen senki az eredmény megbízhatóságára.

 • 2016.03.17 A trombózis okai és szövődményei

  A trombózis egyes fajtáit alig kísérik tünetek, de legsúlyosabb formája a tüdőembólia akár halálos is lehet. Ismerjük okait, tudjuk, hogyan védekezhetünk ellene, mégis rengeteg áldozatot szed ma is. Hogy mit kell tudni róla, azt dr. Seidner Judit kardiológus, belgyógyász szakorvos mondta el nekünk.

 • 2016.03.16 Mindannyiunk réme: a hasmenés

  A hasmenést leggyakrabban valamilyen vírus, baktérium vagy ételmérgezés okozza. Nem kell megijednünk, az esetek többségében a szervezetünk maga is leküzdi a kellemetlenséget.

 • 2016.03.15 Ez izgatja a pasikat az első randin

  Egy friss tanulmány szerint nem kell sem vörös rúzs, sem szexi tűsarkú. Eláruljuk, mi fogja meg a férfiakat.

 • 2016.03.15 5 tipp, és a mozgás a mindennapjaid része lesz

  Szívesen mennél edzeni minden nap, de egyszerűen nem fér bele az idődbe? Adunk néhány tippet, hogy a mozgás a hétköznapjaid részévé váljon.

 • 2016.03.10 6 óra alvás olyan, mintha nem is aludtunk volna

  Azt gondolnánk, hogy pár órácska alvás jobb, mint a semmi, a tudomány azonban másképp vélekedik.

 • 2016.03.10 Szép céllal nyit újra a régi Vörösmarty mozi

  Ma nyitja meg kapuit a Premier Kultcafé, egy egész Európában egyedülállónak számító fogyatékosság-barát kulturális központ. A moziként, kávézóként és rendezvényközpontként működő intézményt a Törőcsik Mari által alapított Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány üzemelteti speciális munkahely-teremtési programja keretében.

Hirdetés
Hirdetés