Hirdetés
Férfitükör
Előző Következő
A hím majmoknál hatásos a fogamzásgátló gél

Amerikai kutatók férfiak részére keresnek új fogamzásgátló megoldásokat, most egy új, óriásmolekulájú gélt fejlesztettek ki. A majmoknál ...

Hirdetés
 • 2016.03.17 A trombózis okai és szövődményei

  A trombózis egyes fajtáit alig kísérik tünetek, de legsúlyosabb formája a tüdőembólia akár halálos is lehet. Ismerjük okait, tudjuk, hogyan védekezhetünk ellene, mégis rengeteg áldozatot szed ma is. Hogy mit kell tudni róla, azt dr. Seidner Judit kardiológus, belgyógyász szakorvos mondta el nekünk.

 • 2016.03.16 Mindannyiunk réme: a hasmenés

  A hasmenést leggyakrabban valamilyen vírus, baktérium vagy ételmérgezés okozza. Nem kell megijednünk, az esetek többségében a szervezetünk maga is leküzdi a kellemetlenséget.

 • 2016.03.15 Ez izgatja a pasikat az első randin

  Egy friss tanulmány szerint nem kell sem vörös rúzs, sem szexi tűsarkú. Eláruljuk, mi fogja meg a férfiakat.

 • 2016.03.15 5 tipp, és a mozgás a mindennapjaid része lesz

  Szívesen mennél edzeni minden nap, de egyszerűen nem fér bele az idődbe? Adunk néhány tippet, hogy a mozgás a hétköznapjaid részévé váljon.

 • 2016.03.10 6 óra alvás olyan, mintha nem is aludtunk volna

  Azt gondolnánk, hogy pár órácska alvás jobb, mint a semmi, a tudomány azonban másképp vélekedik.

 • 2016.03.10 Szép céllal nyit újra a régi Vörösmarty mozi

  Ma nyitja meg kapuit a Premier Kultcafé, egy egész Európában egyedülállónak számító fogyatékosság-barát kulturális központ. A moziként, kávézóként és rendezvényközpontként működő intézményt a Törőcsik Mari által alapított Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány üzemelteti speciális munkahely-teremtési programja keretében.

 • 2016.03.09 Az okos tanuló és a szex: hogyan tanul az evolúció?

  Ha jön a ragadozó, két viselkedés tűnik hasznosnak: vagy csendben a bozótba bújunk, vagy egy bottal a kezünkben ordítozunk. Ezek kombinációja nem előnyös, nem érdemes például ordítva a bozótba bújni.

 • 2016.03.08 Ez a pasi tuti rossz az ágyban

  Vannak mondatok, amiket nem szívesen hall egy nő egy férfi szájából. Összeszedtük azt az 5 kijelentést, amit senki nem akar hallani.

 • 2016.03.08 Virtuális valósággal a legmélyebb félelmeink ellen

  Új technológiákkal legyőzhetjük az olyan mélyen gyökerező félelmeiket, mint a rettegés a nyilvános beszédtől vagy a magasságtól.

 • 2016.03.07 Vizsgáltassa ki magát az Érszűkület napján!

  Tesztekkel, mérésekkel, orvosi tanácsadással várják az érdeklődőket március 17-én, az "érszűkületnapon" Budapesten és öt vidéki nagyvárosban. Az eseményt harmadik alkalommal rendezi meg a Magyar Angiológiai és Érsebészeti Társaság.

Hirdetés
Hirdetés