Hirdetés
Férfitükör
Előző Következő
A szervezet boszorkánykonyhája

Az egyik legtitokzatosabb szervünk a máj. Főként hallomásból tudjuk, hogy miért fontos vigyáznunk rá, hiszen ha megbetegszik, megsérül, az ...

Hirdetés
 • 2016.03.09 Az okos tanuló és a szex: hogyan tanul az evolúció?

  Ha jön a ragadozó, két viselkedés tűnik hasznosnak: vagy csendben a bozótba bújunk, vagy egy bottal a kezünkben ordítozunk. Ezek kombinációja nem előnyös, nem érdemes például ordítva a bozótba bújni.

 • 2016.03.08 Ez a pasi tuti rossz az ágyban

  Vannak mondatok, amiket nem szívesen hall egy nő egy férfi szájából. Összeszedtük azt az 5 kijelentést, amit senki nem akar hallani.

 • 2016.03.08 Virtuális valósággal a legmélyebb félelmeink ellen

  Új technológiákkal legyőzhetjük az olyan mélyen gyökerező félelmeiket, mint a rettegés a nyilvános beszédtől vagy a magasságtól.

 • 2016.03.07 Vizsgáltassa ki magát az Érszűkület napján!

  Tesztekkel, mérésekkel, orvosi tanácsadással várják az érdeklődőket március 17-én, az "érszűkületnapon" Budapesten és öt vidéki nagyvárosban. Az eseményt harmadik alkalommal rendezi meg a Magyar Angiológiai és Érsebészeti Társaság.

 • 2016.03.06 5 tény a vírusölő bodorrózsáról

  A kora tavasszal gyakori vírusfertőzések időszakában rendkívül fontos, hogy ne csak a tünetek kezelésére, de a megelőzésre is nagy hangsúlyt fektessünk. Ennek egyik legtermészetesebb módja a kevésbé ismert „csodaszer”, a bodorrózsa, amelynek kivonata erős vírusellenes hatással rendelkezik. Így kimondottan alkalmas a megfázás és influenza megelőzősére, sőt kezelésére is. Ám ennél jóval többre képes - íme, öt kevésbé ismert tény a bodorrózsáról.

 • 2016.03.04 Ennyien esünk áldozatául a klímaváltozásnak

  Több mint félmillió ember halálát okozhatja a klímaváltozás 2050-ig a világon a Lancet brit orvosi szaklapban megjelent friss előrejelzés szerint.

 • 2016.02.29 A legtöbb halálesetet ezek a betegségek okozzák

  A kardiovaszkuláris megbetegedések világszinten a vezető halálozási okok között szerepelnek, évente 17,3 millió haláleset okozva, ez a szám pedig 2030-ra elérheti a 23 milliót. A szív- és érrendszeri megbetegedések kiemelkedő gyakoriságára, valamint a mindennapi életben is megvalósítható megelőzési módszerekre hívják fel a figyelmet.

 • 2016.02.28 Ha nyúz a csúz - Mindent a gerincsérvről

  Tíz emberből nyolc biztosan tapasztal életében legalább egyszer derékfájdalmat, de ennek okozója csak ritkán egy valós gerincsérv. Az előboltosuló porckorong nyomja az idegeket, emiatt alakul ki a végtagokba kisugárzó éles fájdalom. Dr. Elek Emil ortopéd szakorvost, gerincspecialistát kérdeztük a kezelési lehetőségekről.

 • 2016.02.25 Hitler férfiasságát vizsgálták történészek

  Jonathan Mayo és Emma Craigie történészek állítása szerint Hitler egy hypospadiasnak nevezett betegségben szenvedett, és erre bizonyító erejű dokumentumokat is találtak.

 • 2016.02.24 A szegénység fáj

  A szegénység nem csak pszichés panaszokat okoz, hanem fizikai fájdalmat is - állapították meg amerikai kutatók.

Hirdetés
Hirdetés