Hirdetés
Férfitükör
Előző Következő
A szervezet boszorkánykonyhája

Az egyik legtitokzatosabb szervünk a máj. Főként hallomásból tudjuk, hogy miért fontos vigyáznunk rá, hiszen ha megbetegszik, megsérül, az ...

Hirdetés
 • 2016.04.28 Veszélyes étrend-kiegészítő a piacon!

  Veszélyes étrend-kiegészítőre hívja fel a figyelmet az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) Országos Tisztifőorvosi Hivatala az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében.

 • 2016.04.27 Börtönbe megy a "horrorfogorvos"

  Nyolc év szabadságvesztésre ítélte kedden a közép-franciaországi Nevers büntetőbírósága a horrorfogorvos néven elhíresült férfit, aki a vád szerint nyereségvágyból és szadizmusból szükségtelen és fájdalmas beavatkozásokkal tette tönkre számos páciensének fogazatát és nagy fizikai fájdalmat okozott sokuknak.

 • 2016.04.27 A fülfájás 10 leggyakoribb oka

  Míg a gyerekeknél elsősorban a fül bakteriális vagy vírusos fertőzése okoz fülfájást, addig felnőtteknél ritkábban fordul elő, hogy ez lenne a kiváltó ok. A fülben jelentkező fájdalom forrása gyakran nem a hallószervben keresendő.

 • 2016.04.26 Erre gondolnak a férfiak önkielégítés közben

  Önmagunknak örömet szerezni ma már nem számít tabunak, legyen az ember akár férfi, akár nő. Egy friss tanulmány arra volt kíváncsi, mire gondol az erősebb nem, miközben önmagához gyengéd.

 • 2016.04.26 A szemed elárulja, milyen betegségben szenvedsz

  A szem nem csak a lélek tükre, de kinézete bizonyos betegségek jelenlétére is utalhat.

 • 2016.04.25 Egy hétig nem aludt halála előtt Prince

  Prince olyannyira túladagolta a Percocet nevű fájdalomcsillapítót, hogy egy hétig nem aludt halála előtt - írja a Daily Mail idézve az énekes sógorát, Maurice Phillipst.

 • 2016.04.22 Megszűnik a Bioparox forgalmazása

  2016. április 21. után megszűnik a Bioparox (fusafungin hatóanyag-tartalmú), vény nélkül kapható készítmény gyógyszertári forgalmazása – az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet a döntését az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) Farmakovigilancia Kockázatértékelő Bizottsága (PRAC) értékelése és határozata alapján hozta meg.

 • 2016.04.22 Drogtúladagolásban halhatott meg Prince

  Prince holttestét csütörtök reggel találták meg rezidenciáján, a Paisley Parkban. A legendás előadóművész csupán 57 éves volt, és egyelőre úgy tűnik, hogy drog túladagolás volt halálának oka.

 • 2016.04.21 Orvosok: milliók egészségügyi alapellátása kerül veszélybe

  Székely László alapjogi biztoshoz fordult a Rezidensek és Szakorvosok Szakszervezete, mert álláspontjuk szerint az egészségügyre fordított közkiadásokból nem lehet biztosítani a testi és lelki egészséghez való alapjogot.

 • 2016.04.18 Ezek rombolják a férfi nemzőképességét

  Egyre több férfit érint a meddőség, míg a meddő nők száma nem változott az elmúlt években.

Hirdetés
Hirdetés