Hirdetés
Ingyenes kiszállítás Opel Amperával

Ingyenes kiszállítás Opel Amperával

Egyedülálló együttműködést alakított ki a 2012-ben a legrangosabb európai autós elismerést, az Év Autója díjat elnyert Opel Ampera és a nemrég indult Internetpatika egészségügyi webáruház.

Hirdetés
Hirdetés

Az Opel Ampera mostantól kétszeresen is vigyáz az egészségre: egyfelől károsanyag kibocsátás nélkül, elektromos üzemmódban óvja a környezetet, másfelől pedig az Internetpatika.hu oldalról rendelt egészségügyi termékek Budapesten ingyenesen történő kiszállításában is segít.

Az Internetpatika webáruházában több mint 5000 termék közül válogathatnak az érdeklődők, és 3 egyszerű lépésben (Regisztráció – Vásárlás - Szállítás) juthatnak hozzá az egészség megőrzéséhez elengedhetetlen termékekhez.

Az Internetpatika termékei között megtalálhatóak többek között a bio- és reform élelmiszerek, kozmetikumok, a diabetikus és gluténmentes termékek, az étrend-kiegészítők, és a vény nélküli gyógyszerek, egyaránt!

Vidéken az Internetpatika kiugróan kedvező árú, 699 Ft-os átvételi lehetőséget is biztosít a megrendelt termékekre a PickPackPontokban! (Bővebb információk az Internetpatika.hu oldalon.)

Keresse a webáruházat a http://internetpatika.hu/weboldalon, valamint nyerjen a Facebook-on!

Internetpatika - Egészség elérhető áron!

(X)

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend