Hirdetés
A világhírű úszó felvállalta homoszexualitását

A világhírű úszó felvállalta homoszexualitását

Az ausztrálok ötszörös olimpiai bajnok úszója, Ian Thorpe a Ten Network ausztrál televíziónak adott - vasárnap adásba kerülő - interjújában elismerte, hogy meleg.

Hirdetés
Hirdetés

"Mindig azt mondtad, hogy nem vagy meleg. Igaz ez, vagy sem?" - tette fel a kérdést a neves brit tévés, Michael Parkinson Ian Thorpe-nak, az ötszörös olimpiai bajnok ausztrál úszónak. Thorpe láthatóan zavarba jött, majd elismerte, hogy meleg. Korábban a 22-szeres világcsúcstartó rendre tagadta ezt.

A világhírű úszó felvállalta homoszexualitását

Thorpe arról is beszélt, hogy évek óta depresszióval küzd, aminek sok köze van ahhoz, hogy eltitkolta szexuális irányultságát. Pedig 2012-ben egy önéletrajzi könyve is megjelent This Is Me (Ez vagyok én) címmel, de ebben sem tett említést a másságáról. A 31 éves exsportoló korábban egyébként több nőt is eljegyzett. 2007-ben Thorpe-nak kapcsolata volt Amanda Bearddel, ám később az amerikai úszónő menedzsmentje azt állította, ez inkább baráti viszony volt.

Egyelőre nem tudni, Thorpe miért éppen most "bújt elő", arról azonban mindenki tudott, hogy drog- és alkoholproblémákkal küzdött. A volt úszó egyébként az exkluzív interjúért 500 ezer dollárt kapott, de a megállapodásnak az is része, hogy szakkommentátorkodik a csatornánál a Nemzetközösségi Játékokon.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend