Hirdetés
Gyógyszermentes allergiakezelés

Gyógyszermentes allergiakezelés

Az allergiás megbetegedések - mostanában jelentkező szénanátha, asztma - kezelésének egyedi megközelítését kínálják a keleti gyógymódok, azon belül is az akupunktúra.

Hirdetés
Hirdetés

Az allergiás túlérzékenységi tünetek lehetnek légzőszerviek: ekkor beszélünk szénanátháról, asztmáról. Lehetnek viszketéses bőrtünetek: ekcéma, csalánkiütés, valamint emésztőszervi panaszok.

Az allergiás megbetegedéseket a hagyományos kínai orvoslás a védő energiával hozza összefüggésbe, és energiatöbblet-állapotot kezel az un. akupunktúrás pontok és meridiánok segítségével. Akupunktúrás kínai gyógyítás során a megbetegedésnek, tüneteknek megfelelő meridián menti akupunktúrás pontokat kezeljük.

Az akupunktúrás kezelés történhet rendkívül vékony tűvel, amelynek behelyezése fájdalomérzést szinte alig okoz. Lehetőség van a lézerterápiára is, amely fájdalommentesen ingerli az akupunktúrás pontokat. Ez előnyt jelent a gyermekek és az érzékenyebb felnőttek gyógyításában.

Az allergiás megbetegedések (szénanátha, asztma, ekcéma, ételallergia) tüneteinek kezelése lehetséges a tünetek felléptekor, akut esetben. Amennyiben gyógyszermentesen szeretne tüneteitől megszabadulni, a tünetek felléptekor vagy azt megelőzően keressen fel akupunktúrás szakembert.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend