Hirdetés
Férjének adta veséjét, de megbánta

Férjének adta veséjét, de megbánta

Samantha Lamb súlyosan beteg férjének adta veséjét, aki miután meggyógyult, elhagyta nagylelkű feleségét.

Hirdetés
Hirdetés

Andy Lamb súlyos veseelégtelenséggel küzdött, a heti többszöri dialízis tartotta életben. De aztán felesége unszolására elfogadta annak egyik veséjét. Az akkor 41 éves nő rengeteg súlytól szabadult meg, hogy ne legyen gond a transzplantáció során. Az operációt sikeresen végrehajtották 2009 októberében.

Férjének adta veséjét, de megbánta

A párról még kisfilm is készült a BBC számára, hogy megörökítsék a legszebb szerelmi ajándékot, amit egy nő adhat egy férfinak. Ám ők mégsem éltek örökké boldogan.

Csupán néhány évvel az életmentő műtét után, 2012-ben Mr. Lamb elhagyta feleségét. Samamtha szerint viszonyba kezdett egyik barátnőjével, de ezt a férfi tagadja. Egyik este tűnt el mindenféle magyarázat nélkül, amíg a nő éjszakai műszakát teljesítette.

A nő most szeretné visszakapni a csalfa férfinak adott veséjét: „Újra alávetném magam egy ilyen műtétnek, de nem neki adnám a vesét, hanem valaki olyannak, aki jobban megérdemli.”

A férfi ehhez képest azzal védi magát, hogy ő sosem kérte ex-feleségét, hogy adja neki veséjét, mert nagy kockázatnak tartotta a műtétet. Azért adta be a derekát, mert a nő ragaszkodott hozzá.

Hogy Samathát sajnáljuk-e mert csúnyán leléptek a veséjével, és csak az összetört szívét hagyták meg neki? Vagy legyünk elnézőek a csalfa férfival, hiszen csak azért nem maradhatott valakivel együtt egy életen át, mert vesét kapott tőle? Azt mindenki döntse el maga!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend