Hirdetés
Ez az igazság! - Schumacher állapotáról menedzsere nyilatkozott

Ez az igazság! - Schumacher állapotáról menedzsere nyilatkozott

Michael Schumacher állapotáról Sabine Kehm nyilatkozott.

Hirdetés
Hirdetés

Michael Schumacher menedzsere, Sabine Kehm a német ARD televíziónak nyilatkozott vasárnap este.

Az interjúval szerette volna visszafogni az április 4-én kiadott pozitív híreket tartalmazó közleménye után elindult spekulációkat.

Ez az igazság! - Schumacher állapotáról menedzsere nyilatkozott

"Vannak rövid tudatos pillanatok, a javulás apró jeleit mutatja. Vannak éber pillanatai, amikor magánál van. Én nem vagyok orvos, de orvosilag komoly különbség van az éberség és a tudatosság között, hiszen az utóbbi azt jelenti, hogy képes a környezetére reagálni" - mondta.

A menedzser azt is elismerte, hogy bár a Forma 1-es versenyző csak kis haladásokat tesz, ezzel is hatalmas boldogságot okoz a családnak. A versenyző balesete óta több vád is érte a kezelő orvosokat, legutóbb a Forma 1 egykori főorvosa, Gary Hartstein blogjában fejtette ki véleményét, hol hibáztak az ellátásban. Sabine Kehm azonban határozott állásfoglalást adott.

"A család iránti tapintatból nem kívánok részletekbe menni, de teljes mértékben megbízunk Michael orvosaiban, mindannyian szaktekintélyek" - jelentette ki.

Kehm hangsúlyozta, hogy Schumacherrel egyelőre „igen korlátozott” interakciókra van csak lehetőség, és hogy az agysérülés jellege miatt „lehetetlen orvosi prognózist felállítani” a felépülést illetően. Azt azonban kijelentette, hogy ő egészen biztos abban, hogy Schumacher nem csak pillanatokra ébred majd fel a kómából, ám azt, hogy erre mikor kerül sor, megsaccolni sem szerette volna.

Kehm azt is elmondta, mihelyst Schumacher olyan állapotba kerül, átszállítják egy rehabilitációs központba, ahol elkezdődik a járás és a beszélés újratanulása, ám onnantól fogva semmilyen nyilatkozatot nem áll szándékukban kiadni.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend