Hirdetés
Eredményes testsúlycsökkentés

Eredményes testsúlycsökkentés

Magyarországon a felnőtt lakosság 40%-a túlsúlyos, és mintegy 20%-a elhízott. Az elmúlt évtizedben az elhízott felnőttek száma jelentősen - mintegy 10-15 %-kal megnövekedett az Európai Unióban és Magyarországon egyaránt, így az elhízás a XXI. század legkomolyabb kihívásává vált.

Hirdetés
Hirdetés

Az elhízás komoly közegészségügyi problémát is jelent, jelentős gazdasági terhet róva mind az egészségügyi, mind a szociális ellátásokra. A túlsúly és az elhízás számos megbetegség kialakulásában játszik szerepet pl.: agyvérzés, magas vérnyomás, szívkoszorúér-betegség, trombózis, embólia, nemi működési zavarok, ízületi betegségek, köszvény, csökkent immunitás. Az elhízás gyógyszeres kezelése azonban hatékony segítséget nyújthat azoknak is, akik eddig nehezen birkóztak meg súlycsökkentési kísérleteikkel.

Van megoldás a súlyproblémára

A vényköteles gyógyszer kettős hatású, a készítmény növeli az étkezést követő teltségérzést, ezáltal csökkenti a kalória bevitelt, ugyanakkor fokozza a thermogenezist, amely összességében a testsúly csökkenéséhez vezet.

A fogyasztószer szedése megkönnyíti a testsúlycsökkentő program elkezdését, hiszen hamarabb mutatkoznak a sikerek, valamint segít a javasolt tartós életmód-váltásban - amely a hosszú távú súlymegtartás kulcsa -, és a gyakran kialakuló jojó-effektus kialakulásának megelőzésében (a fogyókúra befejezését követően a leadott kilók újra visszajönnek, vagy továbbiakkal gyarapodnak) is.

A hosszú távú sikerhez azonban elengedhetetlen a helyes táplálkozás és a testmozgás is, de mindenek előtt a belső indíttatásra van szükség.

Kiknek ajánlott a gyógyszeres terápia?

A szervezet energia egyensúlyának megbomlása következtében elhízott embereknek - 30 vagy ennél nagyobb testtömeg index (BMI-Body Mass index) esetén testsúly csökkentő és fenntartó kezelés kiegészítéseként, vagy hasonló okból túlsúlyos felnőttek 27-es BMI vagy magasabb értékeknél, amennyiben kövérséggel kapcsolatos rizikó faktorok, mint pl. II. típusú diabetes vagy dyslipidemia (vérzsírértékek eltérése) fennállnak.

A gyógyszeres kezelés megkezdéséhez orvosi vizsgálat és folyamatos felügyelet szükséges.

Számolja ki BMI indexét

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend