Hirdetés
Egetrengető orgazmust okoz a prosztatamasszázs - Így csináld!

Egetrengető orgazmust okoz a prosztatamasszázs - Így csináld!

A kínaiak a végbélnyílás és a herezacskó közötti részt a Millió Arany-pontjának hívják. A végbélnyílás és a herezacskó között húzódik ugyanis az ondóvezeték egyik külső szakasza, amely merevedéskor könnyen kitapintható.

Hirdetés
Hirdetés

Ha az orgazmus előtt erősen megnyomjuk ezt a pontot, a magömlés késleltethető. Persze egy kis időbe telik, míg az ember szeretkezés közben is könnyedén megtalálja ezt a pontot és a megfelelő nyomóerőt. Ha azonban uralni tudjuk ezt a pontot, kedvünk szerint húzhatjuk el az orgazmust. A prosztata külső stimulálásával, ingerlésével is izgatható ez a hely. Ritmikus nyomkodása izgatja a férfit. A megfelelő masszázs technikával az ejakuláció nagyon gyorsan elérhető.

Egetrengető orgazmust okoz a prosztatamasszázs - Így csináld!

A legtöbb férfi nem is sejti, hogy milyen hatalmas kéjlehetőség rejlik itt. A valóságban a prosztatamasszázzsal igen speciális és intenzív orgazmusok érhetők el! A férfi számára nehézkes a saját prosztatájának a megérintése, mert ehhez egyik ujját az ánuszba kell vezetni. Ez kényelmetlen testhelyzetet kíván. A prosztatamasszázs tehát a nők feladata.

Prosztata masszázs: használati útmutató

- A legfontosabb a megfelelő higiénia, előtte alaposan mossuk meg a végbélnyílás körüli területet!

- Alapos kézmosás után, csak lekerekített, kicsi körmökkel kezdd el a belső masszázst! A hosszú műkörmök könnyen sérülést okozhatnak.

- A titkos fegyver bevetése előtt, izgasd fel partneredet, jöjjön hangulatba a szexuális kísérlet előtt!

- A női hüvelyétől eltérően az ánusz nem nedvesedik magától. Használj sok vazelint vagy síkosító krémet!

- Használhatsz vékony latex kesztyűt, vagy vékony gumióvszert is, fontos, hogy mindig síkos legyen az ujjad!

- A párod feküdjön a hátára és húzza fel kissé a térdeit. Most vezesd lassan és nagyon óvatosan egyik ujjadat az ánuszba. Várj néhány másodpercet, míg hozzászokik az ujj jelenlétéhez. Lassan masszírozd a gyűrűs záróizmot, és csak óvatosan haladj befelé!

- Tapintsd meg az előfalat, míg a diónyi mirigyet megtalálod - és akkor kezd erősen, de érzéssel masszírozni. A masszázs legalább öt percig tartson. Ez igen fárasztó, ezért megkönnyítheted a masszázst, ha a párod egészen a melléig felhúzza a térdeit.

- A partner szinte biztosan gyors és kemény erekcióval reagál. A férfi irányítsa a nőt, hogyan a legjobb neki. Hogy erősebben, gyengédebben, mélyebben, gyorsabban vagy lassabban szereti.

- Anélkül, hogy a péniszt egy ujjal is érintené, az esetek felében sor kerül az orgazmusra. Ez az orgazmus erősen különbözik a megszokottól. A prosztataorgazmusnál az ejakulátum egyetlen lövéssel távozik, kirobbanó elégedettséggel övezve!

- Amikor partnered kéri, fejezd be a masszázst. Egyedül ő érzi a kitörés igazi időpontját. Miután az ujjad kihúztad, azonnal mosd meg! Semmiképpen se érintsd meg vele a hüvelyed, mert baktériumok kerülhetnek a hüvelykörnyezetbe.

- A prosztatamasszázs természetesen más fogásokkal együtt is alkalmazható. A bevállalós hölgyek például mialatt ujjukkal az ánuszban működnek, szájukkal a péniszt kényeztetik. Ez lehet a gyönyörök csúcsa!

- Ha a férfinak aranyere van, akkor óvatosan, megfelelő síkosító használatával kezdj a játékhoz!

MÉG TÖBB SZEX! KATT IDE!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend