Hirdetés
Ébredezik Schumacher!

Ébredezik Schumacher!

Pénteken adott ki közleményt Sabine Kehm, Michael Schumacher menedzsere, melyben leírta, a világbajnok ébredezik, és kezdi visszanyerni a tudatát.

Hirdetés
Hirdetés

- Michael a javulás útjára lépett. Ébredezik, és pillanatokra már visszanyerte a tudatát. Mi továbbra is mellette állunk nehéz és küzdelmes harcában, a grenoble-i orvoscsapattal együtt. Nagyon bízunk benne - áll a Bild által közölt kommünében.

Ébredezik Schumacher!

A szóvivő elmondta, nagyon köszönik a kitartó érdeklődést, de a rajongók megértését kérik, mivel nem közölhetnek részleteket a Forma-1-es versenyző és családja magánélete miatt. Az orvosoknak is biztosítani kell a nyugodt körülményeket a munkájukhoz.

A Forma-1 hétszeres világbajnoka 2013. december 29-én szenvedett síbalesetet a Francia Alpokban, melynek során olyan súlyosan megsérült a feje, hogy többször is meg kellett műteni. Percekkel a baleset után elvesztette az eszméletét, s bár utána hetekig mesterséges kómában tartották a grenoble-i kórházban, amióta január végén elkezdték felébreszteni, konkrét fejleményről hivatalosan nem számoltak be.

Tegnap szintén a menedzsere cáfolta azokat a híreket, mely szerint a versenyző felesége, Corinna külön szárnyat építtetne Schumachernek, hogy hazavihesse. Korábban több orvos is arról nyilatkozott, ők nem látnak sok esélyt arra, hogy a tartós vegetatív állapotból felépül a sportoló.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend