Hirdetés
Férfitükör
Előző Következő
A fehérjebevitel fontossága

A fehérjék (proteinek) a legfőbb étrendkiegészítői a sportolóknak, hiszen a napi fehérjebevitel az edzéssel kombinálva segíti az izmok növekedését ...

Hirdetés
 • 2016.04.26 Erre gondolnak a férfiak önkielégítés közben

  Önmagunknak örömet szerezni ma már nem számít tabunak, legyen az ember akár férfi, akár nő. Egy friss tanulmány arra volt kíváncsi, mire gondol az erősebb nem, miközben önmagához gyengéd.

 • 2016.04.26 A szemed elárulja, milyen betegségben szenvedsz

  A szem nem csak a lélek tükre, de kinézete bizonyos betegségek jelenlétére is utalhat.

 • 2016.04.25 Egy hétig nem aludt halála előtt Prince

  Prince olyannyira túladagolta a Percocet nevű fájdalomcsillapítót, hogy egy hétig nem aludt halála előtt - írja a Daily Mail idézve az énekes sógorát, Maurice Phillipst.

 • 2016.04.24 Száműzzük végleg az aranyeret!

  Az aranyér betegség egy tipikus civilizációs probléma, ami a fejlett országok lakosságának harmadát érinti. Dr. Bánfalvi Péter proktológust kérdeztük az okokról, következményekről és a kezelés lehetőségeiről.

 • 2016.04.22 Megszűnik a Bioparox forgalmazása

  2016. április 21. után megszűnik a Bioparox (fusafungin hatóanyag-tartalmú), vény nélkül kapható készítmény gyógyszertári forgalmazása – az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet a döntését az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) Farmakovigilancia Kockázatértékelő Bizottsága (PRAC) értékelése és határozata alapján hozta meg.

 • 2016.04.22 Drogtúladagolásban halhatott meg Prince

  Prince holttestét csütörtök reggel találták meg rezidenciáján, a Paisley Parkban. A legendás előadóművész csupán 57 éves volt, és egyelőre úgy tűnik, hogy drog túladagolás volt halálának oka.

 • 2016.04.21 Orvosok: milliók egészségügyi alapellátása kerül veszélybe

  Székely László alapjogi biztoshoz fordult a Rezidensek és Szakorvosok Szakszervezete, mert álláspontjuk szerint az egészségügyre fordított közkiadásokból nem lehet biztosítani a testi és lelki egészséghez való alapjogot.

 • 2016.04.18 Ezek rombolják a férfi nemzőképességét

  Egyre több férfit érint a meddőség, míg a meddő nők száma nem változott az elmúlt években.

 • 2016.04.18 Így hidratálj futás közben!

  A tavasz az igazi futószezon kezdetét is jelenti. A kihívást kereső futók megkezdik a versenyekre való felkészülést, és sok kezdő, újrakezdő is futócipőt húz a lábára. A jó edzésterv és a megfelelő felszerelés mellett fontos odafigyelni a helyes, egészséges hidratálásra is annak érdekében, hogy az edzés igazán sikeres és hatékony legyen. Ehhez nyújt segítséget Korompay-Túróczi Réka hosszútávfutó, triatlonista, a Szentkirályi futónagykövete.

 • 2016.04.15 Kulka János egyelőre nem tud beszélni

  Kulka Jánost stroke miatt szállították kórházba kedden este. A műtét sikeres volt, de a színész egyelőre nem tud beszélni.

Hirdetés
Hirdetés