Hirdetés
Férfitükör
Előző Következő
Az öregedéssel együtt jár a székrekedés?

Ötven éves kor fölött nem ritkák az emésztési problémák, az idősebbek főként székletürítési gondokkal küzdenek. A székrekedés megnehezíti ...

Hirdetés
 • 2016.02.19 10 szívjavító tipp!

  Most megmutatjuk, hogy – a rendszeres testmozgás mellett – milyen ételeket fogyasszon ahhoz, hogy ez a kis ketyere még hosszú-hosszú évekig egészségesen dobogjon a mellkasában! Íme a szív 10 legjobb tápláléka!

 • 2016.02.17 Kiderült, miért jobb az organikus tej és hús

  50 százalékkal több omega-3 zsírsav található az organikus tejben és húsokban, mint hagyományos változataikban - állapította meg egy nemzetközi szakértőkből álló csoport a témában végzett eddigi legnagyobb tanulmány során.

 • 2016.02.16 Zenére többet szeretkezünk

  Nem csak a szerelmi életünkre gyakorol jó hatást a zene egy friss kutatás szerint, de a családi harmónia miatt is különösen fontos.

 • 2016.02.15 Elfelejtetted, mit is akartál az előbb csinálni?

  Mindenkivel megtörtént már, hogy elindult valamiért a lakásban, és mire odaért, már el is felejtette, mit is akart valójában. A jelenséget az ajtón való áthaladás okozza, ami agyunkat az információk tárolására készteti, így azokat nehezebb előhívni.

 • 2016.02.14 Gyógyulásom története: Újra színes a világ!

  A szürkehályog nagyon gyakori betegség, főleg az idősebb korosztályt érinti. Sándort is utolérte a betegség, az egyik szemét már megműtötték, és hamarosan a másik is sorra kerül.

 • 2016.02.11 A lovak tudják, mit érzünk

  A Sussexi Egyetem kutatása szerint a lovak meg tudják különböztetni a mérges és a vidám arcokat.

 • 2016.02.10 Növeli az öngyilkosság kockázatát az agyrázkódás

  Háromszorosára növelheti az öngyilkosság kockázatát az agyrázkódás egy nagy esetszámmal végzett kanadai tanulmány szerint.

 • 2016.02.07 5 dolog, amit nem tudtál a gabonapelyhekről

  Korábbi kutatások szerint azok, akik egy tál zab- vagy kukoricapehellyel indítanak, a nap folyamán sem fognak cukros és zsíros ételekhez nyúlni. Azért nézd meg, hogy mit veszel le a polcról, és olvasd el az alábbi érdekességeket is!

 • 2016.02.05 Szabaduljon meg elhasznált sejtjeitől, és éljen tovább!

  Amerikai kutatók az elhasználódott sejtek elpusztításával meg tudták hosszabbítani kísérleti egerek életét. A felfedezés segíthet az öregedéssel járó betegségek kezelésében vagy akár megelőzésében.

 • 2016.02.05 11 dolog, amit megtehet a rák megelőzéséért

  Az Európai Rákellenes Kódexet rákspecialisták, tudományos kutatók és más szakértők állították össze annak érdekében, hogy jobban megismertessék az európai polgárokkal a rákmegelőzés hatékony módszereit. Becslések szerint Európában a rák okozta halálesetek mintegy fele elkerülhető lenne, ha mindenki követné a kódex ajánlásait.

Hirdetés
Hirdetés