Hirdetés
Az 5 legjobb bútor szexelésre

Az 5 legjobb bútor szexelésre

Másszatok ki az ágyból, és legyen fantáziátok! Segítünk egy picit...

Hirdetés
Hirdetés

Hogy miért akarjuk mindenáron feldobni a szexuális életeteket? EZÉRT!

Perzsaszőnyeg

Semmihez nem fogható a luxus érzése, pláne ha a meztelen tested találkozik vele! Mi a repülő sas pozíciót ajánlanánk rá, amiben a nő felemelt lábakkal fekszik a hátán, a férfi pedig a felnyújtott lábakat kezébe ragadva hatol be - térdelő pozícióban.

Az 5 legjobb bútor szexelésre

Napozóágy

Nem az egy mozdulatra összecsukódó, műanyag változatra gondolunk, hanem a párnás, puha fajtára. Mi az ék pozíciók ajánlanánk ehhez a bútordarabhoz. A férfi háton fekszik enyhén széttett lábakka, a nő pedig ráfekszik összezárt lábakkal.

Támlás forgószék

Teljesen mindegy, hogy a főnök széke vagy másé (bár valószínűleg az lesz a legkényelmesebb). Mi azt ajánlanánk, hogy a férfi ölébe üljön a nő, háttal neki. A ritmust a hölgy diktálja!

Kerti pad

Irány a szabad! Ha olyan szerencsések vagytok, hogy van saját padotok a kertben, akkor érdemes a kipróbálásra. Szerintünk a nő feküdjön a hátára a pad hosszán elterülve, a férfi térdeljen a pad végére, és emelje kedvese fenekét a megfelelő szintbe – így csak a hölgy vállai és feje pihen végül a padon.

Függőágy

Egy kis himbálódzás csak fokozza az élvezeteket. A nő feküdjön a hátára, emelje fel a lábait, és közelítse minél inkább a feje felé. A férfi értelemszerűen a hölgy feneke felől közelít.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend