Hirdetés
8 tuti tipp nem használt tárgyai gyors eladására

8 tuti tipp nem használt tárgyai gyors eladására

Hirdetésen keresztüli eladás online környezetben a legegyszerűbb módszer arra, hogy hogyan lehet eladni valamit, amire már nincs szükségünk, vagy amivel pénzt szeretnénk keresni.

Hirdetés
Hirdetés

A következőkben néhány ötletet közlünk, hogyan lehet a leggyorsabban online hirdetéseken keresztül eladni:

1. Válasszon egy népszerű, nagy látogatottságú portált, ahol ingyen hirdethet.

2. Végezzen egy kis piackutatást, válasszon ki három hirdetést, amelyben ugyanaz a termék szerepel, amelyet el szeretne adni. Ezek alapján alkossa meg saját hirdetését, kielégítő termékleírással, az esetleges hibák megadásával. Semmiképp ne legyen egysoros a hirdetés.

3. Reális árat adjon meg. A termék állapotából induljon ki, de vegye figyelembe a hasonló hirdetésben szereplő árat is. Adjon meg 5-10 százalékkal magasabb árat, mint amennyiért hajlandó termékét eladni. Így lehetősége lesz az alkudozásra. Egy jól megalkotott hirdetés vonzóbb lesz, mint egy ugyanazt a terméket kínáló, rosszabb minőségű hirdetés ugyanolyan vagy alacsonyabb árral.

8 tuti tipp nem használt tárgyai gyors eladására

4. Vegye a fáradságot, készítsen termékéről fényképet. Legyen legalább 3-6 fénykép, amelyek jól bemutatják, hogy mit szeretne eladni, megmutatja előnyeit, esetleg hiányosságait a konkurens hirdetésben szereplő termékkel szemben.

5. Kínáljon többet a konkurenciánál. Lehet az bármi, Önön múlik. Kínáljon a termékről apró kiegészítőket ingyen, ne kérjen postaköltséget. A lényeg, hogy legyen más mint a többi hasonló hirdetés.

6. Ha lehetősége van, népszerűsítse hirdetését. Ez akár 50-70 százalékkal növelheti a gyors eladás esélyét.

7. Előfordulhat hogy az Ön által meghirdetett termék iránt nem lesz érdeklődés. Legyen kitartó. Lehet hogy nem gyorsan, de termékét biztosan el fogja adni. Két hét után törölje hirdetését, majd újra közölje, így újabb érdeklődőket szólít meg.

8. Kommunikáljon illedelmesen. Találkozzon a vevővel, tegyen eleget a vevő esetleges kérésének. Természetesen az Ön lehetőségeihez mérten.

Tömören ez minden. Próbálja ki a gyakorlatban, saját bőrén. Szorítunk Önnek. Ezt a cikket az Ingynebazár.hu hirdetőportál támogatta.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend