Hirdetés
6 jel, hogy a férfi még nem kész a házasságra!

6 jel, hogy a férfi még nem kész a házasságra!

Ha szíved választottja nem szeretne az oltár elé vezetni, ne is erőszakoskodj, mert azzal csak még inkább elveszed a kedvét az egybekeléstől!

Hirdetés
Hirdetés

1. Lúzerként emlegeti a házas, családos barátait, kollégáit

Ha ez a helyzet, biztos lehetsz benne, hogy nem az álmai netovábbja, hogy örök hűséget fogadjon Neked, és hamarosan babakocsit tologasson a parkban. Ha Neked ezek szerepelnek a rövidtávú terveid között, érdemes elgondolkoznod rajta, hogy találkozhatnak-e valamikor az elképzeléseitek!

2. Sosem volt még hosszabb kapcsolata

Ez adódhat az életkorából is, ha azonban már nem a húszas évei elején jár, és nem tud felmutatni egy tartós kapcsolatot sem, érdemes eltöprengeni azon, hogy Veled vajon képes lesz-e évtizedeken át együtt maradni!

3. Nem éppen ilyennek képzelted az ideális férfit

Gondolod, hogy az, hogy gyűrűt húztok egymás ujjára, majd gyökeres változásokat hoz a kapcsolatba, a személyiségetekbe? Tévedés! Akinek nem erőssége a hűség, féltékeny, rendetlen, lusta, stb. nagy valószínűséggel az esküvő után is az lesz. Csak ennek tudatában akarj a párod felesége lenni!

4. Sosem kéri ki a véleményedet fontos döntések előtt

Egy pár között a szövetség nem az anyakönyvvezető előtt jön létre, hanem már sokkal korábban. Ha a lényeges döntések előtt nem beszélitek át a lehetőségeket, könnyen lehet, hogy társad mégsem gondolja úgy, hogy egy csapat vagytok!

5. Gyakran megríkat

Nem kell erről tudnia sem a barátnőidnek, sem az anyukádnak, elég, ha magadnak bevallod! Sokszor itatod az egereket a párod viselkedése miatt? Ugye a jövőre nézve nem ilyen terveid vannak? Biztos, hogy ennél jobbat érdemelsz magad mellé!

6. Sosincs jelen a családi, baráti összejöveteleken

Valamilyen - egy darabig még - elfogadható kifogással távol tartja magát a közös programokról? Ez nem jól jel, nagy valószínűséggel a jövőben sem jön meg a kedve hozzá, pedig ha összekötitek az életeteket, egy család lesztek!

Forrás:napidoktor.hu

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend