Hirdetés
5 szexpóz, amit a nők utálnak

5 szexpóz, amit a nők utálnak

A Women's Health magazin hölgyolvasóit kérdezte, hogy melyik a legkevésbé kedvelt szexpózuk. 1200 válasz érkezett, és az eredmény eléggé meglepő, és az urakat talán el is szomorítja.

Hirdetés
Hirdetés

A hölgyek ugyanis a legegyszerűbb és leggyakoribb pozitúrákat szavazták be a top 5-be. Hogy mik is ezek, és miért nem szeretik őket a hölgyek?

1. Kutyapóz

A hölgyek főleg azért nem szeretik, mert fájdalmas. Ebben a pozitúrában már a méhnyakat is elérheti a pénisz, így a mély behatolás már inkább káros, mint szexi.

5 szexpóz, amit a nők utálnak

A másik dolog, amit nem szeretnek benne az, hogy nem elég bensőséges. Bár a durva szex is néha bejön a hölgyeknek, de az idő többségében mégis az intimitást keresik a párjukkal szeretkezés közben is. Ráadásul míg a férfiak kilátása szuperizgató ebben a pozícióban, a hölgyek bámulhatják az ágyat vagy a falat.

2. A nő felül

A varázsszó a bizonytalanság. Bár egy korábbi felmérés szerint a nők magabiztosabbnak érzik magukat, amikor felül vannak, valójában a többségük azon aggódik, vajon hogy néznek ki onnan alulról. Ha egy szemernyi kétségük is támad azzal kapcsolatba, hogy jól néznek ki, kialszik a tűz.

3.  Fordított lovagló

Bár elsőre vadócnak tűnik ez az opció, de amikor belevágtok, lehet, hogy nem stimmelnek tökéletesen a dolgok odalent. Ez azért van, mert a férfi nemiszervének és a nő vaginájának a görbülete nincs összhangban.

5 szexpóz, amit a nők utálnak

A nő így nehezen éri el az orgazmust, a férfi pedig egy óvatlan mozdulattal eltörheti a hímvesszőjét.

4. Misszionárius

Nem a megfelelő pontokat éri el. Ráadásul, ha a férfi nem a méreteiről híres, akkor pláne előnytelen, mert az a pozitúra nem erősít rá a pénisz hosszára.

5. 69

Brian Adams még egy dalt is írt róla, pedig a a hölgyeket inkább frusztrálja ez a pozíció. A nők többsége azt mondja, hogy nehézséget okoz neki, hogy elérje az orgazmust miközben arra koncentrál, hogy a férfinak szerezzen örömet.

TIPP: Inkább ezeket a pózkat próbáljátok ki!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend