Hirdetés
5 jel, hogy un téged az ágyban

5 jel, hogy un téged az ágyban

Fárfiakkal is előfordul, hogy unják a szexet partnerükkel, de lássuk be, hogy ez elsősorban egy női jelenség. Úgyhogy most a férfiakat szeretnénk figyelmeztetni az intő jelekre. Itt az ideje cselekedni!

Hirdetés
Hirdetés

1. Mindig korábban megy lefeküdni, mint te

Lehet, hogy nem akarja nézni a kedvenc akciósorozatodat, de valószínűbb, hogy ki akar bújni a szex alól. Ne hagyd annyiban! Próbálkozz meg egy korábbi időpontban kezdeményezni az együttlétet, vagy csak egyszerűen beszéljetek róla. Ne stresszeld, hanem biztosítsd arról, hogy majd együtt újra felkeltitek benne a vágyat.

5 jel, hogy un téged az ágyban

2. Egy bizonyos pozícióhoz ragaszkodik

Méghozzá azt a pozíciót preferálja, amelyikben gyorsan elmész, és így gyorsan túl lehet az egész szex dolgon. Ne hagyd annyiban! A szokásos pozícióba csempéssz olyan elemeket, amik neki is hatalmas élvezetet fognak okozni (a csikló izgatása), és rájön, hogy a szex még mindig lehet jó.

3.  Visszautasítja az orális szexet

Az egy dolog, hogy neked nincs kedve adni, de amikor már tőled sem fogadja el az orális örömszerzést, akkor ott nagy a baj. Lehet, hogy nem csak unalomról van szó, hanem irritációról, dühről és csalódottságról. Ne hagyd annyiban! Biztosítsd róla, hogy ő miatta csinálnád, és nem a saját egód miatt. Ha ez sem változtat a dolgon, akkor ágyon kívül kérdezd meg, mit gondol a szexuális életetekről.

4. „Elmentél már?”

Amikor ezt a kérdést akkor teszi fel, amikor még nem mentél el, akkor gyanakodhatsz arra, hogy már alig várja, hogy vége legyen. A legtöbb férfi azt hiszi, hogy a nők a hosszan tartó szexet szeretik. Hidd el, hogy egy nő teljesen rendben van egy 10 perces menettel, hiszen a 30 perces szex már sokuknak csak kínlódás, mert egyre kevésbé nedvesek. Szóval nyugodtan lehetnek rövidebbek az aktusok, vagy ha neked több időre vagy szükséged, akkor izgasd fel őt újra.

5. Nem akar levetkőzni

Néha teljesen rendben van, ha nem kerül le minden ruhadarab - mint arról már írtunk korábban. De egyébként, ha visszautasítja a teljes nudizmust szex közben, akkor gond van a kötődésetekkel. Ne hagyd annyiban! Vedd rá egy kis szexi sztriptízre, miközben megmondod neki, mit vegyen le. És dicsérd meg minden egyes porcikáját!

MÉG TÖBB SZEXÉRT! KATT IDE!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend