Hirdetés
10+2 hervasztó baki, amit egy férfi elkövethet az ágyban

10+2 hervasztó baki, amit egy férfi elkövethet az ágyban

Olykor még az összeszokott párokat is érheti kellemetlen meglepetés a hálószobában - nem beszélve az újdonsült szerelmesekről. Íme, miket érdemes elkerülni!

2013.07.10
Hirdetés
Hirdetés

1. Talpig tisztán

Az intim higiéniára nemcsak a nőknek kell nagy gondot fordítaniuk azért, hogy ápoltak és kívánatosak legyenek, hanem a férfiaknak is! Igazán kínos, ha ott "délen" nem fordít kellő gondot magára szívünk választottja...

2. Rögtön a közepébe

A másik híres vágyromboló, ha a pasi ajtóstul ront a házba. Az aktust mindig szenvedélyes csókolózással, simogatással érdemes kezdeni, az előjáték nélkül egy nő elhanyagolva, sürgetve érzi magát.

3. Gatya le!

Kevés lelombozóbb dolog van annál, ha egy férfi nardág nélkül, (koszos) zokniban és pólóban ugrik az ágyba...

4. Hajmeresztő hangok

Az erotikus suttogás, a vágykeltő sóhajok tovább fokozzák a nők izgalmát is, a fújtatás, a hangos nyögés-lihegés azonban végtelenül kiábrándító lehet!

5. Csak finoman!

A mellbimbók mind a férfiak, mind a nők esetében igen érzékeny testrésznek számítanak, épp ezért finom bánásmódot igényelnek: itt tilos a csípés, a durva harapás vagy erőteljes tekergetés!

6. Szűk látókör

Amikor hevesen esik egymásnak egy férfi és egy nő, mert szorítja őket az idő, belefér, hogy az előjátékot átugorva vessék bele magukat az élvezetekbe. Ha viszont kellő idő áll a rendelkezésre, érdemes a test minden egyes szegletét végigcsókolni, szem előtt tartva, hogy a női test nem csak a melleken és az intim részeken érdemli meg a kényeztetést!

7. Gyorsasági verseny

A gyorsaságot a nők egyáltalán nem tekintik erénynek! Számukra a sietség nagyfokú önzőséget vagy éppenséggel érdektelenséget sugall. Ahhoz, hogy mindkét fél örömét lelje a lepedőakrobatikában, kellő időt kell szánni az összebújásra!

8. Kemény bánásmód

Igen kevés nő viseli el és kedveli, ha hajánál, tarkójánál fogva, erőszakkal irányítják! Ez inkább megalázó, és kétségbeejtő, semmi esetre sem örömteli -  hacsak nem vagytok hívei mindketten a "kemény bánásmódnak"...

9. Fullasztó pózok

A férfiak többnyire nagyobb testsúllyal rendelkeznek nálunk, ezért a legizgatóbb pózok kitalálása előtt érdemes mérlegelni: mindkettőtök számára kényelmes-e az, nem kerül-e általa a nő "szorult helyzetbe"! Hanyagoljátok a választott testhelyzetet, ha bárkinek is ellenvetése van!

10. Kamerák kereszttüzében

Az aktus fotózása csak közös beleegyezéssel lehet izgató, különben teljesen megölheti a vágyat. Beszéljétek meg még a szeretkezés előtt, hogy mindkettőtök részéről rendben lesz-e így, s ha bárkinek is ellenvetése van, tegyetek le a dologról!

11. Kész szeméttelep

Bizony az óvszerhasználatnak is megvan a kutlúrája... Ha gumit használtok az aktus során, az együttlét végén csomagoljátok papír zsebkendőbe, semmiképp se maradjon az ágyban vagy a földön! Az "esőkabát" eltakarítása a szex-etikett szerint a férfi dolga!

12. Se szó, se beszéd

Az összebújást követő "utójáték" legalább olyan fontos, mint az aktust megelőző petting: bújjatok össze, simogassátok egymást, ölelkezzetek. Kényeztessétek egymást kedves szavakkal, bókokkal. Igazán kiábrándító, ha a szeretkezést követően a férfi felpattan és a ruhái után kutat, majd villámsebességgel, már-már köszönés nélkül távozik!

Forrrás:elxixironline.hu

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend