Hirdetés
10 meglepő tény a szexről

10 meglepő tény a szexről

Meddig tart egy átlagos menet? És ebben a pillanatban hányan szexelnek világszerte? Melyik pózban érhetjük el legkönnyebben az orgazmust?

2014.04.22
Hirdetés
Hirdetés

Tudod, hogy melyik állat bújik össze a párjával csak azért, hogy testi örömökben legyen része? És azt hallottad, hogy a szoba hőmérséklete is meghatározza az orgazmus-készségünket?

Édes csábítás

A nőknek csak nem 70% szívesebben válaszja a csokievést, mint a szexet. Ennek oka lehet, hogy a benne lévő magnézium csökkenti a PMS tüneteit.

Nálatok meddig tart?

Az átlagos szexuális együttlét mindössze 15 percig tart: 3-5 perc jut az előjátékra, és 10-12 a szeretkezésre.

Nem csak mi élvezzük!

Az ember mellett a delfinek és egy csimpánzfajta is gyakran szerelmeskedik az élvezet kedvéért, olyankor is, mikor egyáltalán nem az utódnemzés a cél.

Örökifjak

A férfiak közül sokan mit sem törődnek a korukkal: a 70 év fölöttiek 73%-a rendszeresen ágyba bújik a párjával, 80 év fölött pedig 30%-uk aktív.

Míg Te olvasol, mások összebújnak

Naponta 400 millió, azaz minden tizenhetedik ember szerelmeskedik a párjával. Míg ezt a galériát lapozgatod, legalább 4 ezren gyűrik a lepedőt!

A kék tabletta sem old meg mindent

Bár a kék tabletta sokakon segített, akik erekciós problémával küzdöttek, a legtöbb férfi baját - a korai magömlést - továbbra sem sikerült orvosolni.

Lassan a testtel!

Ha eljutsz az orgazmusig, könnyebben teherbe esel - a gyönyör során keletkező testnedv ugyanis még inkább segít a spermáknak, hogy a méhbe jussanak.

Keress jobb kifogást!

A tudósok szerint a szex során keletkező endorfin kiváló fájdalomcsillapító, így a fejfájás a jövőben nem lesz túl jó kibúvó a hancúrozás elől!

Melegben a szex is jobb

A kutatások szerint minél melegebb környezetben szerelmeskedünk, annál könnyebben érjük el, és annál intenzívebben éljük át az orgazmust.

Kényelmes, de mgésem az igazi...

A misszionárius póz, bár vitathatatlanul kényelmes, a nők számára mégsem olyan élvezetes: ebben a legkisebb az esély arra, hogy elérjük az orgazmust.

Forrás: elixironline.hu

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend