Hirdetés
10 izgalmas póz, hogy a szex még élvezhetőbb legyen

10 izgalmas póz, hogy a szex még élvezhetőbb legyen

Ha szeretnétek pároddal változatosabbá tenni szexuális életeteket, itt az idő, hogy kipróbáljatok néhány új testhelyzetet, izgalmas szexpózt! Szexre fel!

Hirdetés
Hirdetés

1. Híd

Párod kis terpeszben ül az ágyon. Ülj rá vele szemben, lovaglóülésben. Lassan hajolj hátra, s amint elérted az ágyat, fogd meg kedvesed lábát. Ha elég hajlékony vagy és ki tudsz így tartani, el fogsz csodálkozni a felszabadító élményen, párod pedig a tested nyújtotta erotikus látványon.

2. Csodás G-pont

Hanyatt fekve húzd fel a térdedet a melledig. A szeretőd eléd térdel, széttárja a lábadat, és így hatol beléd. Más érzés, ha a lábfejedet fogja, és más érzés, ha a csípődet. Ez a mély, heves behatolás biztosan a mennyekbe fog repíteni.

3. Gyűrű

Ha szeretkezés közben egy kis gyengédségre vágytok, pihenjetek kicsit ebben a pózban. Szemben térdelve öleljétek át egymást, s egymás könyökébe kapaszkodva lassan dőljetek hátra. Próbáljátok ki, talán egészen hanyatt tudtok feküdni.

4. Hastánc

Kedvesed egy fotelben ül, te pedig szemben az ölébe ülsz. Lábaidat támaszd meg a fotel támlájában, kezeiddel pedig támaszkodj meg párod térdén. Felemelt csípődet így szabadon mozgathatod, párodnak pedig biztosan maradandó vizuális élményt fogsz nyújtani.

5. Emelj fel!

Kedvesed egy széken ül, s miután kellően felizgattad, beleülsz az ölébe. Szorosan öleld át, ekkor ő aládnyúlhat és lassan feláll veled.

10 izgalmas póz, hogy a szex még élvezhetőbb legyen

Ha kirívóan jó kondiban van, fel le emelgethet, de ha nem annyira, akkor az asztal szélére tehet, vagy a falnak támasztva juttathat el a csúcsra. Ugyanez a póz egy úszómedencében könnyebben kivitelezhető.

6. Kényelmesen

Ez a szexpóz főként párodnak jelent uras kényelmet, neked egy kis egyensúlyozásra lesz szükséged. Ő szétvetett lábakkal hátradől a párnákkal teli franciaágyon. Te háttal ülj az ölébe, jobb kezeddel támaszkodj meg a csípőjén, bal kezeddel pedig az ágyon. Az lábad az ő két lába között legyen, így könnyen tudsz fel-le mozogni.

7. Oldalfekvés

Feküdj a bal oldaladra, a jobb térdedet húzd fel, mintha csak stabil oldalfekvő pózba fektetett volna kedvesed. Életmentőd így lovaglóülésben ráülhet bal lábadra arccal feléd. Ha fokozni szeretnétek az élvezetet, jobb lábadat emeld a vállára. Számos szakértő szerint ez a szexpóz még terhesen is nagyon kényelmes.

8. Irodai szex

Ha valamelyikőtök irodai munkát végez, ezt a testhelyzetet ott érdemes kipróbálni, mert izgalmasságához nagyban hozzájárul a munkakörnyezet.

10 izgalmas póz, hogy a szex még élvezhetőbb legyen

Maga a póz rendkívül egyszerű: ülj fel az íróasztal szélére, kezeddel magad mögött megtámaszkodhatsz. Húzd fel a lábaidat, partnered pedig szemből eléd állva könnyedén beléd hatolhat.

9. Szerelmi háromszög

Feküdj hanyatt, a jobb lábad nyújtsd ki jobbra a törzsedre merőlegesen, a balt pedig emeld fel a levegőbe. Kedvesed szemből guggolva tud beléd hatolni, s ebben a szexpózban könnyebben tudja uralni medenceizmait, ennek segítségével roppant finoman tud benned manőverezni.

10. Függőleges kutyapóz

Hasonló a kutyapózhoz ez a szexpóz is, azonban itt felegyenesedve térdelsz. Kezedet a párod combjára vagy fenekére rakhatod, ha úgy jobban tudod tartani az egyensúlyt. Ugyan ebben a pózban a herék nem ingerlik a csiklót, sok pár szereti, hiszen a hímvessző mélyebbre tud hatolni és jobban stimulálhatja a G-pontot. Ebben a pozitúrában a férfi könnyebben tud kialakítani egy egyenletes gyors ritmust, ugyanakkor mindkét fél szabadon tud mozogni, így a nő is irányíthatja a mozgást.

Forrás:napidoktor.hu

Ha megszeretnéd tudni, hogy mi az a nyolc hely, ahol szexelni érdemes, akkor kattints ide!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend